Jason Statham Gay

In 1998 kwam op de schermen de thriller-thriller “Cards, money, two trunks.” De schilderijen gemaakt door Guy Ritchie, hebben altijd belangstelling van het publiek getrokken, maar dit werk ontbrandde een nieuwe ster aan de filmische horizon. De rol van Bacon maakte acteur-debutant Jason Statham beroemd. Vandaag speelde hij meerdere films in een jaar, ontving hij meerdere miljoenen royalty’s en vond hij tegelijkertijd tijd voor een romantische relatie. In de afgelopen vijf jaar heeft hij het model van Rosie Huntington-Whiteley ontmoet, maar de acteur is opgejaagd door geruchten die onaangenaam zijn voor veel van zijn fans. Het is lang gespeculeerd dat acteur Jason Statham niet zo eenvoudig is, en de fout is zijn oriëntatie.

Crooked Mirror

Vaak kunnen mannen met een gedrongen atletische bouw en brutale uiterlijk niet bogen op een hoge groei. Jason Statham had wat dat betreft geluk. De groei van een Hollywood-acteur van Britse oorsprong varieert van 175 tot 178 centimeter (informatie verschilt van bron tot bron). Waarom wordt hij beschuldigd van niet-traditionele oriëntatie? Heeft Jason Statham toegegeven dat hij homo was? Er is geen officiële bevestiging van dergelijke informatie. En dit is heel natuurlijk, omdat het niet eenvoudig zou zijn om een ​​dergelijke stap naar een man te beslissen. Aan de andere kant is de ontkenning van geruchten een erkenning dat de acteur dit idee toegeeft. Waar groeien “voeten”?

Hoogstwaarschijnlijk is de schuld van geruchten het feit dat op 20 oktober 2012 het netwerk foto’s verscheen waarop de acteur werd vastgelegd in het gezelschap van een aardige schattige kerel. Uiterlijk van een vriend van Jason is echt een van degenen die ‘schattig’ zouden zijn. Na de lunch in het restaurant Taverna Tony in Malibu liepen de acteur en zijn metgezel de straat in en stapte toen in de auto en reed weg.

Ontdek de identiteit van de man werkt niet, hoewel niemand probeerde de reputatie van Statham te herstellen. Bekijk de foto zorgvuldig! De incisie van de ogen, de vorm van de lippen, het blonde haar – herinnert niemand eraan? Dan herinneren: van 2010 tot heden ontmoet Statham Rosie Huntington-Whiteley. Als je naar haar foto kijkt, wordt het duidelijk dat de satelliet die bij de acteur in Malibu was, dit is haar naaste familielid. De naam van de man is Toby en hij woont in Californië. Wat is er vreemd aan dat Statham met zijn vriendin’s broer in een restaurant heeft gegeten? Dat is echt een reden om Jason in homo te schrijven!

Jason Statham Knappe Statham Moedige Statham
Statham in Malibu Statham met een onbekende man Rosey en Toby Huntington Whiteley
Statham met Rosie Huntington Whiteley De mysterieuze metgezel van Statham Toby Huntington Whiteley
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3