Irina Sheik en Bradley Cooper bereiden zich voor op de geboorte van hun tweede kind

Het lijkt erop dat Irina Sheik en Bradley Cooper serieus nadenken over het aanvullen van het gezin en misschien al wachten op een ander kind. Paparazzi veroverde de geliefden die uit het gezinsplanningscentrum kwamen.

Plannen voor de toekomst

In november meldden de media dat een van de mooiste Hollywood-paren - Irina Sheik en Bradley Cooper - niet zal stoppen bij de geboorte van één kind.

Insiders meldden dat de jonge ouders van de 10-jarige Leah, die zich nog niet hebben verbonden door een huwelijk, dromen van een groot gezin. Het Russische supermodel houdt heel graag van moeder, bovendien wil ze geen groot leeftijdsverschil hebben tussen haar erfgenamen, en daarom zijn zij en Bradley van plan het onderwerp van voortplanting volgend jaar aan te pakken.

Irina Sheik en Bradley Cooper met dochter Leia

Irina Sheik en Bradley Cooper met dochter Leia

Irina Sheik en Bradley Cooper met Leia

Indirecte bevestiging

Said - done ... Maandag veroverden de paparazzi een lief stel in een ondergrondse parkeergarage in Los Angeles, bij de uitgang van het medisch centrum van UCLA voor gezinsplanning. Het is duidelijk dat ze hier niet toevallig waren.

Irina Sheik en Bradley Cooper worden gezien in de buurt van het gezinsplanningscentrum

Irina Sheik en Bradley Cooper worden gezien in de buurt van het gezinsplanningscentrum

Irina Sheik en Bradley Cooper op de parkeerplaats van het gezinsplanningscentrum

Irina zag er chique uit in de zijden maxi-jurk Equipment op de knopen en met snitten, goed voor 696 pond sterling, met een bonte print. Aan de voeten van de schoone waren comfortabele pantoffels met een dierenpatroon. Ze verzamelde haar haar in een zorgeloze groep en vergat de make-up.

Irina Sheik en Bradley Cooper op een wandeling

Shake en Cooper liepen naar de auto, hand in hand, een glimlach verliet hun tevreden gezichten niet. Heeft het paar al reden tot vreugde?

Tevreden Irina Sheik en Bradley Cooper Irina en Bradley

Denk aan de eerste zwangerschap van de topmodelfans die ze in 2016 op de Victoria's Secret-show leerden. Sheiks afgeronde maag liet er geen twijfel over bestaan ​​dat ze snel moeder zou worden.

Irina Sheik op Victoria's Secret-2016

Irina Sheik op Victoria's Secret-2016 in Parijs

Irina Sheik op de Victoria-show's Secret в Париже

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 15