Ian Somerhalder en Nikki Reed vierden de verjaardag van hun bruiloft ongewoon | actualidadypolitica.com

Ian Somerhalder en Nikki Reed vierden de verjaardag van hun bruiloft ongewoon

Ian Somerhalder en Nikki Reed vierden de verjaardag van hun bruiloft ongewoon

Vandaag vieren de Amerikaanse filmsterren Ian Somerhalder en Nikki Reed hun tweede jaar samen. Om deze vakantie te vieren, begonnen de sterren van "Twilight" en "Vampire Diaries", zoals verwacht, met gezamenlijke felicitaties, waarbij ze op internet zeer ontroerende posts plaatsten. Maar bleef plezier hebben, Nicky en Ian niet in het restaurant, maar in de opnamestudio, die een liedje opdroeg dat opgedragen was aan Somerhalder.

Ian Somerhalder en Nikki Reed

Ian Somerhalder en Nikki Reed

Echtgenoten feliciteerden elkaar met het jubileum

De eerste op zijn pagina op Instagram postte de post Yen en schreef deze woorden aan zijn vrouw:

"Nikki, jij bent de meest verbazingwekkende persoon op deze planeet. Ik ben heel blij dat je hebt besloten met me te trouwen en mijn leven aan mij hebt opgedragen. Deze twee jaar dat we samen zijn, zijn de mooiste die ik ooit heb gehad. Ik zeg je "bedankt" voor wat je 2 jaar geleden hebt gezegd. Je bent meer dan mijn vrouw voor mij, je bent mijn beste vriend, een geweldige minnares, en ook de meest geduldige, getalenteerde en vriendelijke meid van de wereld. Ik ben er zeker van dat dankzij jou mijn leven zal worden gevuld met vele prachtige en gelukkige momenten, die ik tot het einde niet kan tellen, omdat ik oud zal worden ... Ik hou zoveel van je! ".

Ian feliciteerde Nicky

Ian feliciteerde Nicky

Na zo'n opmerkelijke post ontving het netwerk een reactiebericht van Nikki:

"Mijn aanbeden en meest geliefde man, mijn beste vriend, mijn partner voor het leven, mijn tweede helft! In 2015 zeiden we "Ja", nadat we een nieuw hoofdstuk in ons leven begonnen. Nu zijn we een sterk, liefhebbend gezin en elke dag wordt het meer en meer gevoeld. Het is heel blij dat je de kapitein bent van ons schip, dat alleen stroomopwaarts stroomt. Dit is een fascinerend en verbazingwekkend avontuur, dat ik alleen had. Heel erg bedankt dat je in mijn leven bent. Ik ben je dankbaar voor het feit dat je uiteindelijk blijft zoals ik je ken. Ik hou heel veel van je. Met het jubileum. "

Met deze momentopname feliciteerde Nikki Jena

Met deze momentopname feliciteerde Nikki Jena

Nieuw liedje voor Jena

Nadat de mooie woorden waren gezegd, ging het paar naar het opnamebedrijf waarmee Reed werkt. Daar demonstreerde Nikki haar nieuwe lied, dat ze opdroeg aan Ian. Toegegeven, nu op internet is er maar een klein fragment van beschikbaar, omdat het werk aan de compositie nog niet compleet is. Niettemin was Somerhalder, net als de fans, heel blij met wat hij had gehoord. Ian schreef op internet een zeer positieve reactie, gericht aan Reed:

"Mijn lief, ik kan me niet voorstellen dat onze vakantie zo abrupt zal doorgaan! Ik ben gefascineerd door je stem en wat je voor me hebt gedaan. Vandaag zullen we in het platenbedrijf doorbrengen met de klanken van je lied met een glazen champagne in de hand. "

Er is echt geen betere manier om in onze bruiloft te rinkelen. Wanneer de klok in minder dan 1 uur toeslaat. Ik kan alleen maar hopen dat er nog een miljoen komen ...

Publicatie van iansomerhalder (@iansomerhalder)

Trouwens, Ian en Nikki trouwden in april 2015. Vóór de bruiloft ontmoetten de acteurs slechts een jaar, maar dit betekent niet dat ze niet zeker zijn van hun gevoelens. Somerhalder en Reed in al hun interviews vergeet niet om over elkaar te praten. Echtgenoten hebben herhaaldelijk verteld dat in hun familie liefde heerst en harmonie heerst.

In de familie van Ian Somerhalder en Nikki Reed heerst de liefde
Nikki en Ian zijn 2 jaar geleden getrouwd

Nikki en Ian zijn 2 jaar geleden getrouwd

Nikki en Ian praten altijd over liefde voor elkaar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 + = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: