Sarah Paulson's persoonlijke leven

Over het persoonlijke leven van de beroemde actrice Sarah Paulson gaat veel geruchten. Fans van de beroemdheid konden lange tijd niet begrijpen waarom hun huisdieren op 40-jarige leeftijd geen gezin en kinderen hadden. In feite verbergt een vrouw niet eens dat de reden voor alles haar onconventionele seksuele geaardheid is.

Korte biografie en persoonlijk leven van Sarah Paulson

Sarah Catherine Paulson werd in 1974 in de Verenigde Staten geboren. Al van kinds af aan wilde het meisje een beroemde actrice worden en in haar schooljaren begon het te spelen in jeugdige theatrale producties, die met groot succes bij het publiek genoten.

In 1989 studeerde Sarah Paulson af van de middelbare school en vervolgde haar studie aan de American Academy of Dramatic Art. Na haar afstuderen, in 1994, verscheen het meisje voor het eerst op het podium van een van de theaters in New York als een professionele actrice.

In hetzelfde jaar, Sarah Paulson won de eerste cameo rol in de tv-serie “Law & Order” en in een jaar -. “American Gothic” een van de belangrijkste rollen in de cultfilm Later, door haar carrière speelde ze in vele films en tv-series, maar de grootste populariteit bracht de horror thriller “American Horror Story”.

Op de beroemdheidsrekening waren er veel romans met jonge mensen, maar Sarah Paulson beschouwde geen van hen als een mogelijke metgezel van haar toekomstige leven. In het bijzonder verbond de liefdesrelatie de ster met de Chileense Pedro Pascal, maar met deze man eindigde alles zo snel als het begon.

voorheen was de actrice biseksueel Sarah Paulson associeerde een romantische relatie met Pedro Pascal Sarah Paulson en Pedro Pascal

Alles veranderde pas in 2004, toen het meisje actrice Cherry Jones ontmoette. Volgens Sarah besefte ze pas op dat moment dat ze echt verliefd werd en niet langer een relatie met mannen wilde. De roman met Cherry Jones duurde tot 2009, maar toen scheidden de meisjes, en Paulson stortte zich halsoverkop in het werk in een poging de mislukte liefde te vergeten.

Cherry Jones werd de eerste echte liefde van Sarah Sarah Paulson en Cherry Jones Na de roman met Cherry Jones stopte Sarah met verbergen dat ze lesbisch was

Wie ontmoet Sarah Paulson vandaag?

Na de roman met Cherry Jones verbergde Sarah Paulson niet dat ze een lesbienne was, maar lang was niets bekend over haar persoonlijke leven. Niettemin meldde de pers in 2015 dat de beroemdheid een ontmoeting heeft met actrice Holland Taylor.

3 maart gaf 2016 Sarah Paulson een gedetailleerde interview met de New York Times, die heeft bevestigd dat meer dan een jaar is in een romantische relatie met zijn collega, de actrice die meer dan 32 jaar. Volgens geruchten regeert dit ongewone paar volledige harmonie, en vrouwen zijn ongelooflijk gelukkig met elkaar.

gekozen Sara Paulson is 32 jaar oudste Sarah Paulson ontmoet Holland Taylor vrouwen vinden het geen groot verschil in leeftijd
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 97