Heather Locklear werd dringend opgenomen in een revalidatiecentrum

Het nieuwe jaar 2017 begon voor Heather Locklear met een ernstige zenuwinzinking. Op de drempel van het revalidatiecentrum arrangeerde Cliffside Malibu-actrice een dronken hysterie en werd dringend opgenomen in het ziekenhuis voor het programma van ontgifting van het lichaam. Helaas is de ster van de serie "Melrose Place" en zesvoudig genomineerde voor de Golden Globe Award niet de eerste keer in de kliniek vanwege alcohol- en drugsverslaving en frequente zenuwinzinkingen.

Heather Locklear werd een frequente gast in klinieken

Heather Locklear werd een frequente gast in klinieken

Details van hospitalisatie Heather Locklear werd eigendom van journalisten van de portal RadarOnline. Volgens hun informatie was de actrice dronken en gedroeg zich krankzinnig, huilend en schreeuwend in de kliniek, wat voor opschudding zorgde bij de medische staf.

Het is bekend dat het centrum Cliffside Malibu gespecialiseerd is in het herstel van sterrenklanten en altijd op verantwoorde wijze de privacy van zijn klanten benaderde, maar in de situatie met Heather konden ze informatielekkage niet voorkomen. Nu de actrice wordt behandeld, hebben we geen noodverklaring nodig.

Heather Locklear
Problemen met alcohol maakten een einde aan de carrière van de actrice

Heather's problemen met alcohol begonnen lang geleden, sinds 2000 begon ze regelmatig toe te passen op specialisten voor revalidatie en bestrijding van destructieve afhankelijkheid. De recessie in een eens succesvolle carrière, de ineenstorting van zijn privéleven, de beproevingen voor het recht op voogdij over zijn dochter hebben Locklear sterk beïnvloed en hem gedwongen troost te zoeken in alcohol en drugs. In 2008 kwam de actrice na een mislukte zelfmoordpoging in rehab. Tegen 2012 is de lijst met revalidatieklinieken vergroot, evenals de lijst met voorgeschreven medicijnen. Heather overleefde op miraculeuze wijze na een overdosis van een "dodelijk mengsel" van drugs, alcohol. Zoals artsen later beweerden in een interview aan verslaggevers, zou 2012 de laatste kunnen zijn voor Heather Locklear.

Heather Locklear en Christine Davis in de serie Melrose Place

Heather Locklear en Christine Davis in de serie "Melrose Place"

Heather met zijn dochter Ava

Heather met zijn dochter Ava

Bedenk dat Heather zich actief begon terug te trekken in de jaren 80, series en films met haar deelname werd ongelooflijk populair in de jaren 90, waardoor de actrice een hoogbetaalde actrice in Hollywood werd. Onder de fans en geliefde Heather waren muzikanten Tommy Lee en Richie Sambor, Tom Cruise, en dit is niet een volledige lijst van mannen die haar omringden op het moment van populariteit.

Heather Locklear met ex-echtgenoot Tommy Lee

Heather Locklear met ex-echtgenoot Tommy Lee

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 21