Heath Ledger en Michelle Williams

Romance Australische acteur Heath Ledger en Michelle Williams, Amerikaanse actrice duurde slechts 3 jaar, maar het resultaat van deze relatie is uitgegroeid tot een mooie dochter Matilda - een kopie van zijn vader en de beste herinnering aan hem. Ze ontmoetten elkaar op de set "Brokeback Mountain", waar ze op het eerste gezicht verliefd werden.

De reden voor het afscheid van Heath Ledger en Michelle Williams

Hun relatie ontwikkelde zich snel en ze waren absoluut gelukkig (in tegenstelling tot hun helden-echtgenoten in "Brokeback Mountain"). Op 28 oktober 2005 werd de dochter van Matilda Rose Ledger geboren bij de geliefden, en toen de baby 2 jaar oud was, stopte de relatie van haar ouders.

Hit en Michel gingen vredig van elkaar en hielden vriendelijke relaties. Redenen voor echtscheiding Michelle Williams en Heath Ledger noemde anders: het is te drukke agenda van de acteurs, de verslaving aan heroïne Heath (Ledger omgeven waren meer geneigd om de tweede reden). Maar ondanks de scheiding bleef Heath deelnemen aan de opvoeding van zijn geliefde dochter, omdat ze bijna de enige betekenis van zijn leven had.

Heath Ledger en Michelle hadden een kans op een gelukkig leven

Na een scheiding van een burgerlijke vrouw begon Heath aan een pijnlijke slapeloosheid en depressie. De situatie werd verergerd door werk aan de moeilijke rol van de Joker ("The Dark Knight"). Hij liep zelf niet, sprak vaak over de dood, was afgeleid.

Op 22 januari 2008 stierf de acteur aan een onbedoelde overdosis medicijnen voorgeschreven door zijn arts.

De dood van haar dochter Michelle was erg moeilijk, en ze gaf zelfs een tijdje het werk op. Ze is niet in staat om te herstellen van het verlies geweest en probeerde weer beginnen te leven - Plant korte romans, gepland om te trouwen en geboorte van een broer of zus Matilda, maar ze kon niet. De hit heeft nog steeds de hoofdrol in haar hart.

In een van de interviews (vier jaar na de dood van Hit) zei Michelle dat toen ze elkaar ontmoetten op de set van "Brokeback Mountain", ze meteen verliefd werden op elkaar. En het werd opgemerkt door alle leden van de bemanning - zij communiceerden niet als gebruikelijke partners in de film. Michelle zegt dat alles heel snel gebeurde: relaties, zwangerschap, de geboorte van een dochter ... alsof ze wisten dat die tijd catastrofaal klein is. Toen Heath stierf, voelde ze dat al het goede dat haar omringde aan haar ontsnapte. Michelle geeft toe dat ze waarschijnlijk samen zouden zijn geweest als hij niet was gestorven.

Heath Ledger en Michelle Williams waren absoluut blijHeath Ledger en Michelle Williams met dochter MatildaMatilda wordt de kleine weerspiegeling van Heath genoemd
Heath Ledger met MatildaDe reden voor het uiteenvallen van de relatie van Ledger met Williams wordt Hit's verslaving aan het medicijn genoemdVandaag leeft Michelle Williams voor haar dochter
Heath Ledger bleef voor altijd in het hart van Michelle WilliamsHoe ouder Matilda wordt, hoe meer ze eruit ziet als haar vaderMatilda Rose Ledger
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 66