Harrison Ford in zijn jeugd

13 juli 2016 Harrison Ford wordt 74 jaar oud, maar ondanks zijn leeftijd behaagt hij zijn fans nog steeds met nieuwe rollen in de bioscoop. Een van de meest gedenkwaardige werken zijn de legendarische films over Indiana Jones, evenals een personage met de naam Han Solo in de filmreeks "Star Wars". Acteur Ford Harrison trok altijd de mooie helft van de mensheid aan met zijn mannelijke uiterlijk, ontwapenende glimlach en talent. Harrison Ford lijkt nu niet op een jonge kerel, maar veel fans geloven dat rimpels en grijs haar deze man niet minder aantrekkelijk maken.

Early Years van Harrison Ford

De acteur werd geboren op 13 juli 1942 in een Amerikaanse stad genaamd Chicago. Zijn ouders kwamen echter helemaal niet uit de Verenigde Staten. Vader Ford kwam uit een Iers gezin en mijn moeder had joodse wortels. Verrassend genoeg was de jongen in schooljaren stil, bescheiden en zelfs een beetje verlegen. Hij had praktisch geen vrienden en de jongen was helemaal niet geïnteresseerd in studeren. Na school ging Harrison Ford echter naar de universiteit, waar hij acteren studeerde en voor altijd verliefd werd op deze kunst. Toen besefte hij nog steeds niet dat een simpele hobby hem wereldfaam en een vermogen van meerdere miljoenen zou brengen.

Net als veel andere beginnende acteurs dromen van een briljante carrière in de film, ging Harrison Ford, jong, aantrekkelijk en getalenteerd, naar Hollywood. De klim naar de top was echter lang en netelig. Aanvankelijk kreeg Ford alleen episodische rollen, en kort daarna werd het contract met hem volledig geannuleerd, omdat Columbia hem niet als een talent zag. Acteur maanlicht in bars en cafés, totdat hem een ​​baan aangeboden werd in de studio Universal. Talloze tegenslagen dwongen hem zijn droom op te geven en timmerwerk te doen, dat hem met groot succes werd gegeven.

Harrison Ford was echter gedoemd om beroemd te worden in zijn jeugd na de release op de grote schermen van de eerste film uit de serie "Star Wars" in 1977. Na deze rol wilden vele eminente regisseurs met hem samenwerken. Bij Ford waren er massa's fans die gretig uitkeken naar de release van een nieuwe film met zijn deelname. Nu kon hij kiezen wie hij moest spelen en in welke film hij zou worden neergeschoten.

Op dit moment blijft Harrison Ford, ondanks zijn aanzienlijke leeftijd, werken in de bioscoop. Onlangs wachtte de hele wereld gretig op het volgende deel van de "Star Wars" -show genaamd "Awakening Force".

Jonge Harrison Ford Harrison Ford op 28-jarige leeftijd Harrison Ford in 1980
Jonge Harrison Ford draagt ​​een hoed Harrison Ford in het wit Harrison Ford als Indiana Jones
Harrison Ford en Carrie Fisher Harrison Ford in Star Wars Harrison Ford nu
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 56