Mark Zuckerberg groei

Mark Zuckerberg is een persoon die het meest beroemd is op de hele planeet. Hij is een getalenteerde programmeur, een voorbeeldige gezinsman, een veelbelovende schermer, een gelukkige vader en gewoon een man met een groot hart. Iedereen is verbaasd hoe een van de rijkste mensen in het land erin slaagt een eenvoudige man te blijven die goedkope T-shirts, korte broeken en pantoffels draagt. Mark is niet vergeten hoe je van de meest basale dingen kunt genieten, zoals wandelen door smalle straatjes met zijn vrouw, snacks in een fastfoodcafe en nog veel meer. Hij heeft veel volgers en bewonderaars. Fans dromen ervan alles te weten over hun idool, over de persoon wiens prestaties gedurende zijn hele leven worden gezocht.

Na de geboorte van zijn dochter zei Zuckerberg dat hij 99% van al zijn aandelen zou geven aan de ontwikkeling van geneeskunde, wetenschap en alles wat een betere toekomst voor de hele mensheid zal creëren. Hij vertelde hierover in zijn brief aan de dochter van Max, wiens tekst op zijn pagina in het sociale netwerk was geplaatst.

Wat is de groei van Mark Zuckerberg?

Hoewel Mark niet het meest benijdenswaardige uiterlijk is en niet het hoogste gevoel voor stijl, maar velen zijn geïnteresseerd in het leren van zijn parameters. Dus, Mark Zuckerberg heeft een toename van 173 centimeter en gewicht - 84 kilogram.

Opgemerkt moet worden dat Mark samen met zijn vrouw Priscilla Chan een van de rijkste paren ter wereld is. Misschien komt dit door het feit dat Zuckerberg Facebook niet als een werk en een bron van onuitputtelijk inkomen noemt. Volgens zijn verklaringen is dit voor hem een ​​missie, die wordt geroepen om mensen te helpen, altijd contact te houden. Trouwens, in 2010 kondigde Time Magazine Mark Zuckerberg aan als een man van het jaar, en in 2013 werd hij erkend als de beste CEO van het jaar.

Daarnaast ontving de programmeur een groot aantal andere titels, onderscheidingen en, het is de moeite waard op te merken dat het vrij verdiend is.

Mark Zuckerberg in zijn jeugdMark Zuckerberg in zijn studententijdFiguur van Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg loopt met een hondMark Zuckerberg in volle groeiMark Zuckerberg in de rij voor fast food
Mark Zuckerberg met zijn vrouw en hondMark Zuckerberg loopt met zijn vrouwMark Zuckerberg en Priscilla Chan op het strand
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3