Groei en andere parameters van Lucy Hale | actualidadypolitica.com

Groei en andere parameters van Lucy Hale

Lucy Hale lengtegewicht

De Amerikaanse film, televisie en podiumster, evenals de ontwerper, het model en de publieke figuur van Lucy Hale is vrij klein en groot, maar dit heeft niet belet dat ze zichtbaar werd onder het enorme aantal Hollywood-sterren en de popscene. Ze deed zang en nam acteerlessen als kind, en sindsdien is ze niet in staat geweest om achterover te leunen. Slank en mooi, Lucy is altijd in beweging en houdt geen geheimen van haar fans van haar opmerkelijke figuur in alle betekenissen van het woord.

De hoogte, het gewicht en de vorm van de figuur Lucy Hale

De groei van Lucy Hale is slechts 157 centimeter, maar het lijkt haar helemaal niet te storen. Om een ​​beetje hoger te lijken, zet ze eenvoudig schoenen op het platform of de noppen. Het gewicht is ongeveer 54 kilogram. Er was eens, als tiener, een kleine Lucy Hale aan anorexia, maar gelukkig slaagde ze erin het probleem aan te pakken en in vorm te komen. Vandaag de dag, de parameters van de figuur Hale: 81 cm - borst, 61 cm - taille, 84 cm - heupen (soms in de media zijn er andere gegevens, maar dit is begrijpelijk - we kunnen niet altijd hetzelfde zijn). Met dergelijke parameters kan het figuur gemakkelijk ideaal en stil benijd worden genoemd: het zijn deze meisjes - slank en klein - zien er altijd jonger uit dan hun jaren.

Hoe slaagt Lucy Hale erin om met weinig groei de ideale parameters en het gewicht te behouden?

Meisjes met een kleine gestalte begrijpen meteen de essentie van het probleem - het is de moeite waard om te herstellen met 2-3 kilogram, en dat is alles! Kijk gewoon dik, want vanwege de kleine groei is een paar kilo's direct zichtbaar op de benen en de buik, en daarom moet je altijd het gewicht en de parameters bijhouden, regelmatig kijkend naar je spiegelbeeld in de spiegel.

Lucy Hale, hoewel ze nooit een dikke vrouw was, maar altijd de figuur volgt. Haar persoonlijke Pilates-coach, Tandy Gutierrez, zegt dat Lucy de kans om te verhuizen niet mist en meerdere keren per week lessen bijwoont. Er is geen duidelijk schema voor Pilates-lessen (dit is begrijpelijk, omdat het schema voor mediamensen gewoon niet gestandaardiseerd kan worden), maar voor Lucy is dit geen excuus. Als er geen mogelijkheid is om naar een trainingssessie te gaan, loopt ze gewoon rond. Als er geen tijd is om te rennen, dan - een wandeling met je favoriete hond Maltip.

In haar vrije tijd kookt Lucy graag. Echter, volgens haar bekentenis krijgt ze in principe geen redelijk nuttig voedsel. Of helemaal niet handig. Maar, zoals we zien, dit heeft op geen enkele manier invloed op haar figuur.

Lucy Hale heeft niets om verlegen om te zijn Lucy Hale Fascinerende Lucy Hale
Zelfs in de eenvoudigste kleren ziet Lucy Hale er perfect uit Zelfs onverwachte foto's zijn prachtig Zodra Lucy Hale leed aan anorexia
Lucy verbergt niet de geheimen van haar schoonheid Lucy Hale kan lang schoolmeisjes spelen Lucy Hale op een vlucht
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: