Groei en andere parameters van Jackie Chan

Jackie Chan groei

De legendarische acteur Jackie Chan is een van de beroemdste mensen ter wereld. De alomtegenwoordige journalisten en talrijke bewonderaars van de ster volgen zijn creativiteit en veranderingen in zijn persoonlijke leven op de voet en bespreken tegelijkertijd welke parameters een man heeft.

Wat is de echte groei van Jackie Chan?

Gegevens over de groei van Jackie Chan zijn echter, net als de meeste andere beroemdheden, in verschillende bronnen behoorlijk verschillend. Dus, in zijn jeugd in een interview, zei de acteur zelf dat zijn lengte 178 centimeter is. Aangezien de groei van een persoon afneemt met de leeftijd, kan worden aangenomen dat de lengte van het lichaam van de ster op dit moment ongeveer 174-175 cm is.

Dit cijfer is ook aangegeven in Wikipedia - de groei van Jackie Chan, volgens deze bron, is 174 cm. Ondertussen, de meerderheid van de journalisten en fans die minstens één keer in hun leven de beroemdheid in leven hebben gezien, merken dat zijn groei niet groter is dan 170 cm. Je kunt het doen op basis van hoe Jackie eruit ziet, tegen de achtergrond van zijn mede-sterren.

Informatie over buitenlandse websites komt blijkbaar ook niet overeen met de werkelijkheid. Op de uitgestrektheid van het westerse internet, kun je informatie vinden dat Jackie Chan een toename van 5 feet en 11 inches heeft, wat vertaald is in cm is meer dan 180. Te oordelen naar de vele foto's van de legendarische acteur die naast andere beroemdheden staat, om te concluderen dat dit het cijfer is niet betrouwbaar, erg gemakkelijk.

Er is echter één omstandigheid die dit verschil tussen de beschikbare gegevens kan verklaren. Experts beweren dat een dergelijke aanzienlijke afname in de groei van Jackie Chan niet alleen te wijten kan zijn aan de toename van de leeftijd van de ster, maar ook aan zijn rugletsel, wat leidde tot externe veranderingen.

Gewicht van Jackie Chan

Veel fans van Jackie Chan zijn geïnteresseerd in gegevens, niet alleen over zijn groei, maar ook over gewicht en andere parameters. Tot op heden geven de meeste bronnen aan dat de legendarische acteur 73-75 kg weegt, terwijl hij in zijn jeugd tussen de 63 en 68 kg had.

Hoewel de beroemdheden al 62 jaar oud zijn, is hij in topvorm. De slanke en slimme figuur van Jackie is geen geschenk van de natuur, maar het resultaat van jarenlange training en strikte naleving van de regels die hij zichzelf heeft gesteld. De bioscooplegende wijdt dagelijks 3 uur aan lichamelijke activiteit. Zijn training omvat joggen op ongeveer 8 km, veel sit-ups en push-ups, gewichtheffen voor elk deel van het lichaam afzonderlijk en, ten slotte, het doorwerken van de basisbewegingen van vechtsporten.

Diëten Jackie Chan neemt niet waar - hij eet alles wat hij wil, maar probeert zich te beperken tot vlees. Het dagelijkse rantsoen van de acteur bestaat voornamelijk uit vis en groenten. Als de ster zichzelf een overschot toestaat, rent hij de volgende dag 20 minuten langer dan normaal.

Uiteindelijk heeft Jackie Chan een absoluut gezonde levensstijl en geen slechte gewoonten. Dus, de beroemdheid drinkt geen sterke drank en zelfs koffie, en rookt geen waterpijp en sigaretten. Dit alles zorgt ervoor dat de legendarische acteur in vorm blijft, ondanks de zeer hoge leeftijd en de aanwezigheid van ernstige gezondheidsproblemen.

Jackie Chan en rapper Psi, waarvan de lengte 170 cm is
Jackie Chan heeft een gemiddelde voor Chinese groei
Jackie Chan en zijn vrouw zien er harmonieus uit
tegen de achtergrond van Jet Li ziet Jackie Chan er lang uit
Lage groei belette Jackie Chan niet om beroemd te worden
Jackie Chan's vader was hoog genoeg
ooggetuigen beweren dat de groei van Jackie Chan niet groter is dan 170 cm
fans geloven niet dat Jackies lengte, zelfs in zijn jeugd, de 180 cm overschreed
naast Nicole Kidman ziet de acteur er klein uit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 47 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: