Een foto van Brad Pitt en Selena Gomez veroorzaakte jaloezie in Angelina Jolie

Brad Pitt gaf Angelina Jolie een excuus om te twijfelen aan zijn loyaliteit. Woedende vrouw, met een gezamenlijk schot van Pitt en Selena Gomez, jaloers op hem voor de 23-jarige zanger. De olie werd aan het vuur toegevoegd door de weldoeners die Jolie vertelden dat ze soms ook oproept om persoonlijke zaken te bespreken.

De reden voor het schandaal

Geruchten over de naderende scheiding van het Hollywood-stelletje, die zes kinderen grootbrengen, is al niemand verbaasd. Echter, deze keer werd de 52-jarige Pitt ervan beschuldigd te flirten met jonge schoonheden.

De reden hiervoor was heel onschuldig op het eerste gezicht, de foto die Gomez geplaatst op Instagram, haar schattige zij en Brad praat met partijen "Golden Globe".

Coquetry of zoiets

Paar zittend op een comfortabele bank, wist hij niet alleen om de nuances van het werk te bespreken (beroemdheden hoofdrol in de film "bearish"), en een flirt.

Selena, in het gezelschap van wederzijdse kennissen, maakte voor de gek scherts, Pitt "mijn toekomstige echtgenoot".

Nieuw schandaal

De volgende dag over haar onzorgvuldig woorden vertelde Jolie jaloers, die zo ongelukkig met innige gemeenschap van haar man en Miss Gomez was. Brad vertelde haar dat hij de game van Selena leuk vond in de nieuwe film en hij is van plan haar een rol te geven in zijn productieproject.

De ijdelheid van Angie was beledigd, ze duldde niet en regelde een andere "showdown" voor het gezin.

Altijd vol vertrouwen in haar onweerstaanbaarheid verdenkt de actrice haar echtgenoot van verraad Selena is een onverbeterlijke flirt! Communicerend met vrienden, de zanger genaamd Brad
Pitt en Gomez speelden op de band Angie rolde de jaloezie scène van Brad Van de scheiding worden zij door de kinderen tegengehouden?
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 34