Exclusief interview van Kara Delevin: “Wat ligt er achter het masker van vertrouwen?”

Exclusief interview van Kara Delevin:

Het is moeilijk te geloven, maar bijna elk supermodel geeft toe in zijn onzekerheid in zijn jeugd, alleen vanwege doorzettingsvermogen en zelfverbetering behaalden ze een gek succes. Kara Dellevin gaf een exclusief interview aan het roddelblad The Edit en sprak over adolescentie en suïcidale, depressieve gedachten.

Kara Delevin

Voor de fotoshoot namen de redacteuren modellen van gereserveerde en zeer elegante outfits met zwarte en zilveren tonen in hun kleding op. Geen provocaties, alleen een nadruk op de persoon en de inhoud van het gesprek.

straf

Kara wekt de indruk van een opgewekte en open persoon, alleen voor obsessieve paparazzi maakt ze een uitzondering en hekt ze zichzelf af van schieten. De journalist van de roddelpers vroeg hoe de vorming van het toekomstige model aan de gang was:

"Ik herinner me nauwelijks mijn puberteit, ik haatte mezelf, ik voelde me constant depressief en depressief. Hoorzitting kritiek of commentaar in zijn toespraak, ik ben het aan te heroverwegen, soms vast komen te zitten op bepaalde woorden. Ik haatte mezelf voor dit eigenbelang en begreep niet hoe ik uit deze staat kon komen. Ik wilde dit leven sneller beëindigen. '

Kara is geneigd tot starre zelfkritiek

Volgens Kara wist ze niet tot wie ze zich kon wenden voor advies en hulp, niemand nam haar serieus, iedereen verwees naar de leeftijd en emotionaliteit van het meisje:

"Niemand zag me, mijn klachten over depressie werden als dom beschouwd. Iedereen dacht dat ik gelukkig moest zijn, want ik heb een succesvolle carrière en alle deuren van de modewereld staan ​​voor mij open. Helaas hangt niet alles af van het succes in je carrière. Ik heb lang geprobeerd om mezelf aan te passen aan het idee dat alles goed gaat, en ik zou het op prijs stellen, maar het was moeilijk. "

Modellen pakten terughoudende bestellingen op

Het model gaf toe dat ze uit de depressieve toestand zelf kon komen:

"Ik kon lange tijd niet uit deze staat komen. Ja, er waren vrienden naast me, maar ik kon alleen tot bezinning komen dankzij mezelf en reflecties op wat er in mijn leven gebeurde. Nu val ik mijn vrienden niet lastig door te praten over hoe ik me slecht voel, lachend om de zin: "Ik ben erg gek, je begrijpt het niet." Misschien is het dom en moet je leren om anderen te vertrouwen. Ik wil leren om zelf gelukkig te zijn, dankzij mijn interne middelen. "

Het model gaat steeds meer akkoord om foto's te maken

Merk op dat het model de afgelopen jaren dramatisch is veranderd, ze begrijpt dat de modewereld niet de limiet is van zijn mogelijkheden en probeert zichzelf te actualiseren in cinema en muziek.

Het model hecht veel waarde aan vriendschap

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: