Jennifer Love Hewitt is dik

Alle vrouwen dromen van perfecte vormen zoals die van Hollywood-beroemdheden. Maar sommige sterren willen dit ook, omdat ze hun ideale parameters niet kunnen herwinnen. Het is erg belangrijk voor muzikanten en acteurs om zichzelf in vorm te houden, omdat het ervan afhangt of het publiek ze zal waarderen, en daarom of de populariteit zal blijven bestaan. Regisseurs hebben geen haast om acteurs en actrices uit te nodigen die meer dan 70 kilo wegen voor hun films. De held van de film moet overal perfect in zijn. Dit is natuurlijk niet van toepassing op komische films. De schok voor velen werd een foto van Jennifer Love Hewitt, die dik werd. World tabloids schreef hier alleen over. Hoe dat komt, omdat de populaire actrice altijd slank en klein is geweest. Veel mensen stellen het altijd als een voorbeeld en beschouwen het als een model van schoonheid.

Vanwege wat Jennifer Love Hewitt heeft hersteld?

De actrice is sterk hersteld na de geboorte van haar eerste kind in 2013. Ze slaagde erin om de vorige vormen voor een korte tijd terug te geven, waarna de volgende zwangerschap volgde, en in de zomer van 2015 beviel Jennifer van een tweede baby. Al deze evenementen zijn erg blij en gelukkig, pas na de geboorte van haar zoon Love Hewitt is ze weer aangekomen en heeft ze geen haast om het te laten vallen. Dik Jennifer Love Hewitt overtreedt zowel de pers als het publiek, maar de actrice zelf reageert heel kalm op alle roepende frasen. Jenny weet zeker dat ze niet dik is, en al haar verworven vormen dragen bij aan haar vrouwelijkheid.

Meer zelfs, in een van de interviews zei de beroemdheid dat snel gewichtsverlies niet het hoofddoel is, maar beweerde niet dat het in de toekomst niet in vorm zal komen. Nu alle vrije tijd die de actrice haar kinderen en vrouw geeft. Het belangrijkste is dat ze een gelukkig huwelijk en gezonde kinderen heeft, en overgewicht is iets waarmee je gedag kunt zeggen als je wilt. Blijkbaar heeft Jennifer Love Hewitt zo’n behoefte nog niet.

Jennifer Love Hewitt in een pareo op het strand Jolly Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt speelt tennis in een zwempak
Zwangere Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt spreekt telefonisch Jennifer Love Hewitt loopt met een kind
Cellulite Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt loopt met een vriendin Jennifer Love Hewitt stapt uit de auto
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1