Demi Lovato en Wilmer Valderram hervatten een romantische relatie

In dezelfde rivier kun je twee keer binnen! 25-jarige Demi Lovato en het 38-jarige Wilmer Valderrama, die zes jaar ontmoet, maar ging een half jaar geleden, opnieuw aangewakkerd hun romance.

Lunch van de eerste

Terwijl sommige Hollywood-paren ineens voor iedereen scheiden, besluiten anderen hun relatie een kans te geven. Westerse media berichten dat Demi Lovato en Wilmer Valderrama opnieuw een lief stel zijn.

Op zaterdag genoten de zanger en acteur van een heerlijke lunch en aangename fellowship in het Sol Y Luna restaurant in de San Fernando Valley in Californië. Andere bezoekers aan het etablissement herkenden de beroemdheden, konden het niet laten en namen een foto in het geheim. Het is opmerkelijk dat Lovato en Valderrama dezelfde grijze sweaters met capuchon droegen.

Demi en Wilmer zijn te zien in het restaurant Sol Y Luna

Demi en Wilmer zijn te zien in het restaurant Sol Y Luna

Zoals ooggetuigen hebben verteld, hielden duiven elkaar vast en lachten veel. Twijfel dat ze een romantische date hadden, en niet alleen een vriendelijke ontmoeting, was dat niet.

De ineenstorting van relaties

Demi en Wilmer, die in januari 2011 met elkaar begonnen te daten, besloten in juni 2016 om uit elkaar te gaan, zich realiserend dat hun relatie meer een vriendelijk format was.

Demi Lovato en Wilmer Valderram in 2016

Demi Lovato en Wilmer Valderram in 2016

Het is niet bekend hoe de kloof in Valderram overleefde, maar Lovato in de documentaire deed een openhartige bekentenis. De zanger besefte dat ze nog steeds dol was op Wilmer en niet een andere man naast haar vertegenwoordigde. Laat niet onmiddellijk, maar natuurlijk dezelfde gedachten bezocht en Valderram. Volgens de ingewijde kon de acteur geen meisje vinden dat, net als Demi, hem verstond zonder woorden.

Demi Lovato en Wilmer Valderram in 2015

Demi Lovato en Wilmer Valderram in 2015

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =