De zoon van Michael Jackson wijdde een tatoeage aan hem

Prins Jackson besloot zijn zuster Paris te steunen, die het leuk vindt om haar lichaamstekeningen opgedragen aan hun overleden vader Michael Jackson, en een tatoeage met een gevoel en op zijn lichaam maakte.

pronken

Op maandag, op de pagina van de 19-jarige prins Jackson, toonde Instagram foto's en video's gemaakt in een van de tatoeage-salons in Hollywood. Ze documenteren het proces van het toepassen van zijn nieuwe enorme tatoeages op de beroemde tattookunstenaar Justin Lewis. De meester heeft twee weken de tijd genomen om het moeizame werk af te maken.

De schets gemaakt op 2 januari

Een schets van de Prins Jackson-tatoeage, gemaakt op 2 januari

Nu was de hand van een jonge man op de schouderbladen die al heeft een tatoeage van de Egyptische god dood Anubis, pronkt een grote zwarte en rode draak, gekleed in harnas en op zijn borst gegraveerd met lijnen uit een gedicht van Dylan Thomas maakte Oud Engels handschrift:

"Ga niet zonder murmureren in de duisternis. Wees woedend voor de nacht van alle nachten. Laat mijn licht niet uitgaan! ".

Prins Jackson Tattoo

Prins Jackson Tattoo

tatoeëren
Tatoeage van de Egyptische god Anubis

Tatoeage van de Egyptische god Anubis

Woorden met betekenis

Sprekend over de prehistorie van het schrijven van het gedicht, verzekeren de schrijvers dat de dichter, die zijn persoonlijke drama ervaart, dit vers schreef aan zijn geliefde vader, die in de dood was. Zoals je weet, stierf Michael Jackson in 2009, dus we kunnen aannemen dat deze woorden voor zijn zoon meer zijn dan alleen een mooi kwatrijn. Een jonge miljonair, die een deel van de staat van zijn beroemde ouder ontving, wijdde de tatoeage aan zijn overleden vader, internetgebruikers zijn er zeker van.

Trouwens, vorig voorjaar versierde Prinses's zus haar hand met een tatoeage van een foto uit de cover van het album van Michael Jackson Dangerous, uitgebracht in 1991.

Tattoo Paris Jackson

Tattoo Paris Jackson

Het album van Michael Jackson bevat Dangerous

Het album van Michael Jackson bevat Dangerous

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 75 =