De parameters van Beyoncet | actualidadypolitica.com

De parameters van Beyoncet

Beyonce-parameters

Drieëndertig jaar oude r'n'b-vocaliste Beyonce Knowles drie jaar geleden werd de moeder van een charmante dochter. Zwangerschap en bevalling werden echter een moeilijke test voor haar aantrekkelijke vormen. De parameters van Beyonce's figuur zijn nog steeds zo dicht mogelijk bij de algemeen aanvaarde normen in de wereld van de showbusiness. De zanger kan er goed uitzien, hoewel ze zelf onfatsoenlijk over haar figuur spreekt. Hoe ondersteunt een kunstenaar met een wereldwijde naam zichzelf in vorm?

Voorbij parameters1 Voorbij parameters2 Beyonce-parameters3

Slachtoffers in naam van schoonheid

Vóór de zwangerschap waren de parameters van de Beyonce-figuur als volgt: lengte - 168 centimeter, gewicht - 60 kilogram, taille en heupen - respectievelijk 62 en 98 centimeter. In 2008 trouwde ze met de beroemde rapper Jay Z. Vier jaar lang stond haar man, die elf jaar ouder was dan de zanger, op de geboorte van een kind, maar Beyonce verwees naar een carrière. Hierdoor stond het paar meer dan eens op het punt van scheiden. Onlangs werd bekend dat de zwoele schoonheid in 2011 een miskraam had. Maar na zes maanden werd ze opnieuw zwanger, wat onuitsprekelijk gelukkig was. Ze bleef in een staat van euforie en vergat haar figuur helemaal. Op de foto met een afgeronde buik kan ze niet worden herkend!

Beyonce-parameters4 Beyonce-parameters5 Beyonce-parameters6

En dit is niet verrassend, want na het verschijnen van de dochter op een lichaam vatbaar voor de volheid van het lichaam verscheen 27 extra kilo's! Wat zijn de parameters voor Beyoncé vandaag? In slechts drie maanden slaagde ze erin de vorige formulieren terug te brengen. En na nog eens negen maanden, de prestaties van de zanger in de Super Bowl sloeg de aanwezigen. Van de vorige volheid en het spoor is verdwenen. Hoe heeft ze zulke geweldige resultaten bereikt?

Ten eerste beloofde Beyoncé zelf de ideale vorm te bereiken. Om dit te doen, ze hield een dagboek van calorieën per dag gegeten, gevolgd een limonade dieet (niets dan dit drankje voor een dag!), Dronk veel water. Vier keer per week bezocht de zanger de sportschool. Ze ging alleen van huis weg toen ze de vermoeidheid op haar voeten niet kon verdragen. En de geleverde inspanningen werden bekroond met een uitstekend resultaat. Parameters 90-64-102 en een gewicht van 64 kg zijn de beste bevestiging.

Overwinning op extra pond, de zanger merkte een vakantie van voedsel, gegroeid vol met donuts, gebakken vis en broodjes. Natuurlijk, de volgende paar dagen bracht ze door in de sportschool, zichzelf straffend voor die vrijheid. Vandaag ziet Beyonce er fantastisch uit en veel meisjes beschouwen een zanger met een ijzeren karakter als haar ideaal.

Beyonce-parameters7 Beyonce-parameters8 Beyonce-parameters9
Beyonce-parameters10 Beyonce-parameters11 Beyonce-parameters12
Beyonce-parameters13 Beyonce-parameters14 Beyonce-parameters15
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: