Tom Cruise met zijn moeder

Journalisten maken alarm. De moeder van de beroemde Hollywood-acteur Tom Cruise is de afgelopen vijf maanden niet in het openbaar verschenen! Het is mogelijk dat ze werd ontvoerd voor losgeld of chantage.

Radaronline meldt dat Mary Lee South voor het laatst is gezien op 5 april. Deze dag was een plechtige paasbrunch in Los Angeles, in het centrum van Scientology.

Merk op dat Tom Cruise’s moeder de afgelopen jaren bij hem woonde, in zijn huis in Beverly Hills. In november 2014 verhuisde ze naar een herenhuis in Belmont Village, Houston. Tot op heden blijft de locatie een mysterie.

De Scientology Kerk straft streng de afvalligen

Er werd gesuggereerd dat de ontvoering van een 78-jarige dame was gepleegd om de ster “Mission Impossible” te kunnen beïnvloeden. Hoogstwaarschijnlijk is de kerk van scientologen, die Tom sinds 1990 bezocht, betrokken bij de verdwijning. Volgens een insider die met een verslaggever uit de tabloid Star sprak, was de top van de sekte onlangs zeer ontevreden over Tom Cruise. Hij mag zelfs geen tijd doorbrengen met zijn dochter Suri en ex-vrouw Katie Holmes.

De reden voor deze wrede behandeling is simpel: Tom Cruise wordt beschouwd als een van de beroemdste mediamensen die deel uitmaakt van de Scientology-sekte. En het feit dat hij zijn moeder niet bij Scientology kon betrekken, wordt als een enorme schande beschouwd. Het gerucht gaat dat de acteur de gelederen van de volgelingen van Ron Hubbard wil verlaten. Misschien is dit de reden voor de verdwijning van zijn moeder?

Tom Cruise, Katie Holmes en Suri Tom Cruise met mama Tom Cruise en zijn moeder
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 32