echtgenoot megan fox

Het nieuws dat een bekende actrice en model Megan Fox van haar man Brian Austin Greene scheidde, stelde de fans van het sterrenkoppel niet teleur. Om het publiek echter te doven met hoop op verzoening, zijn de ex-echtgenotes nu niet geworden. Volgens hen was de oorzaak van de echtscheiding onverenigbare verschillen, maar wat precies – in detail de vroegere geliefde – ging niet in details.

Uit niet-geverifieerde bronnen werd bekend dat Megan Fox het uitmaakte met haar man vanwege de ontrouw van de laatste. De actrice zelf heeft deze informatie echter niet bevestigd. Ook ontkende de ster van “Transformers” geruchten dat ze werd afgewezen door Bryan Greene vanwege zijn ongerechtvaardigde uitgaven en onverantwoordelijke houding tegenover het gezinsbudget. Dit zijn echter slechts aannames en de echte redenen waarom Megan Fox haar man verliet en wat er met hun gezamenlijke kinderen zal gebeuren, zijn nog onbekend.

Maar laten we toch onthouden hoe het allemaal begon.

Megan Fox en Brian Austin Green – liefdesverhaal

Jonge beginnende actrice en bekende damesman – de noodlottige ontmoeting van toekomstige echtgenoten vond plaats op de set in 2004. Toen speelden de jonge Megan en de acteur en vader Brian Green, die al had deelgenomen, in de televisieserie Queen of the Screen. Verberg een relatie en gepassioneerd voor elkaars gevoelens niet, en twee jaar nadat de kennis de verloving aankondigde. Maar om onbekende redenen vond de bruiloft niet plaats en in 2009 maakten de acteurs publiekelijk hun scheiding bekend.

Maar gelukkig was de tijdelijke scheiding goed voor hun relatie, en al in 2010 werd Megan Fox de wettige vrouw van Brian Austin Green. Twee jaar later nam de sterfamilie met één lid toe. De eerste zoon heette Noach Shannon door de ouders, en in 2014 werd het stel een andere baby geboren – de jongen Bodhi Ransom Green.

Op dit vreugdevolle nieuws over het gezinsleven van de acteurs, helaas, eindigt. Nu de krantenkoppen van gedrukte en online publicaties vol zinnetjes zijn van het feit dat Megan Fox van haar man scheidt, evenals de paparazzi zich afvragen wat er met hun kinderen zal gebeuren, of meer precies, met wie van de ouders jongens zullen blijven. Bovendien geeft het publiek geen rust aan het feit dat het paar geen huwelijkscontract heeft gesloten en nu moeten ze het eigendom gelijkmatig delen.

Voor Megan Fox en haar ex-man doen al deze vermoedens van journalisten echter niet meer ter zake. Immers, alleen zij kennen de ware reden voor afscheid en zijn nu pas verantwoordelijk voor het verwoeste gezin en de verdere opvoeding van twee zonen.

Het huwelijk van Megan Fox en Brian Austin Green familie selfi Megan en Brian met stiefkind
Megan en Brian op vakantie sterspel in afwachting van het eerste kind zorgzame echtgenoot Brian Austin Green
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 55