De Madonna-sectie van een kleine fan op het podium

De Madonna houdt niet op om het publiek te verbazen, maar doet het niet alleen met behulp van creativiteit, zoals de zanger met een wereldnaam hoort te doen, en het regelen van krankzinnige capriolen op het podium. Dus, tijdens een concert in Brisbane, vroeg een 57-jarige popster haar een van de vrouwelijke fans te benaderen en plotseling haar borsten bloot te leggen. In shock was niet alleen het "offer" van Madonna, maar ook het publiek!

Een vreemde grap

Tijdens de show, die op 17 maart in Brisbane werd gehouden, was de performer speels opgewekt. In de pauze tussen de nummers riep Madonna het podium op, een van de jonge vrouwelijke fans die in de voorste rijen dansten voor haar hits. De gelukkige toeschouwer, niet na te denken over de gevolgen, ging naar haar idool. Madonna keek haar aan met een goedkeurende blik en zei dat zo'n meisje niet alleen de priester wil slaan. Nauwelijks een compliment geaccepteerd te hebben, gooide Majj een van de kopjes van de meisjestop naar voren, ontblootte haar borsten volledig.

Terwijl de fan zichzelf snel bedekte, stelde Madonna voor dat ze hetzelfde met haar zou doen en verklaarde dat dit geen seksuele intimidatie is.

Het beste moment in het leven

17-jarige Josephine Gheorghiu durfde niet naar een borst ster droegen, maar was niet helemaal van streek door zijn onverwachte striptease. Toen de journalisten na de toespraak boden om Madonna voor het gerecht te dagen, verklaarde ze dat deze aflevering haar de rest van haar leven zou verwarmen.

By the way, ondanks het feit dat de in ongenade gevallen fan heeft geen aanspraak op de zanger, velen zijn verontwaardigd uitbarsting Madonna. Zelfs fans van haar talent zijn van mening dat dergelijk gedrag onaanvaardbaar is.

Madonna ontsloeg de borst van een 17-jarige fan tijdens een concert in Brisbane Het meisje aarzelde niet om het korset snel te repareren De fan maakte geen gebruik van het aanbod van de zanger en kleedde haar niet uit
Josefina Georgiou heeft geen aanspraak op Madonna en zal zich dit hele leven herinneren Moeder van de schoonheid denkt op dezelfde manier Vroeger Madonna
De capriolen van de artiest worden gestoord! Achter de schermen ziet Madonna er slap en vermoeid uit Madonna lijdt het te weten dat ze Rocco niet zal terugbrengen

Madonna - Exposities Concertgastenborst tijdens concert:

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2