De lengte en het gewicht van Lana Del Rey | actualidadypolitica.com

De lengte en het gewicht van Lana Del Rey

Lana Del Rei Groei Gewicht

In de schandalige wereld van de showbusiness hebben veel vrouwen van mode- en stijliconen de neiging om een ​​slanke, gracieuze figuur te behouden door vermoeiende diëten, vermoeiende sporten en gewoon te verhongeren. Lana Del Rei Groei Gewicht

In de schandalige wereld van de showbusiness hebben veel vrouwen van mode- en stijliconen de neiging om een ​​slanke, gracieuze figuur te behouden door vermoeiende diëten, vermoeiende sporten en gewoon te verhongeren. Er zijn echter mensen die, op zijn zachtst gezegd, zich niets aantrekken van de eisen van stylisten. Een van die is de getalenteerde Amerikaanse zanger en songwriter Lana Del Rei, wiens figuurinstellingen meer zorgen lijken te maken voor de pers dan voor het meisje zelf. Volgens de jonge ster was ze altijd meer bezig met de vraag wat ze vandaag zou eten dan hoe ze een paar kilo zou kunnen verliezen. De verleidelijke en sexy Lana Del Rey verschilt echter niet teveel. Ze kan een badpak-bikini, mini-shorts en jurken met een hoge snit aan de heup veroorloven.

De hoogte van Lana Del Rey is 169 centimeter en het gewicht is 57 kilogram. Met dergelijke parameters is de zanger niet volledig evenredig. Ze heeft de eerste borstomvang, maar heeft tegelijkertijd wijd genoeg heupen en stevige benen. We moeten hulde brengen aan Lana, aangezien haar buik altijd plat en strak is. De ster beweert dat hij niet veel aandacht besteedt aan zijn lichaam, maar de actieve manier van leven voor haar is alles.

De figuur van Lana Del Rey

Favoriete kleding van de Amerikaanse zoetzanger is jeans. Echter, met zijn lengte, gewicht en andere parameters van de figuur verbergt Lana Del Rey een tamelijk elegante gestalte. Wanneer een jonge ster op een rode loper uitgaat in een avondjurk in de vloer, kun je je ogen niet van het meisje afhouden, van wie ze zo vrouwelijk, teder, aantrekkelijk is. Waarschijnlijk niet een zeer goede smaak en gevoel voor de stijl van de jonge zanger en invloed op de keuze van de kledingkast, die alleen het type figuur van een appel benadrukt.

Geen wonder dat ze zeggen dat Lana binnenkort de schokkende Lady Gaga naar de achtergrond verdrijft.

Lana Del Rey op de Brit Awards 2013 Lana Del Rey over de video-opnamen in Los Angeles Lana Del Rey met haar verloofde Barry James O'Neill
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 12 = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: