Adriana Lima Hoogte Gewicht

Het gezicht van het wereldberoemde merk Victoria’s Secret zijn, is niet alleen moeilijk. Zelfs als je hemelse engelachtige verschijning bezitten, maar dat betekent niet dat het bovenstaande niet een noodzaak om te werken. Op deze, als geen ander kent de Braziliaanse schoonheid Adriana Lima, het gewicht en de groei die niet jaloers op een miljoen leden van het schone geslacht.

Het geheim van harmonie of, met andere woorden, de parameters van Adriana Lima

De groei van het geslachtsymbool is 178 cm, terwijl de pijl van de gewichten amper 51 kg overschrijdt. Als we praten in meer detail over de eye-popping parameters van het model, het volume van de borst is gelijk aan 87 cm, de wespentaille – 59 cm, heupen – 85 cm.

Herhaaldelijk in een interview werd haar gevraagd naar het geheim van zulke ongelooflijke proporties van het lichaam. Hierop antwoordt de engel van het bekende bedrijf dat ondergoed voor dames verkoopt, dat het belangrijkste is dat het voedsel fractioneel is. Bovendien moet de grootte van de porties met het begin van de avond noodzakelijkerwijze bijna drie keer kleiner worden. In dit geval is het belangrijkste, zegt Adriana, niet om te gaan slapen op een volle maag.

Als we meer in detail te praten over de voeding van de vrouwen, dan is het bestaat uit: honing, aardappelpuree, magere yoghurt, eieren, room soepen, vis, vlees, granen, melk, kaas, magere, peulvruchten, vers.

34-jarige Braziliaanse model Adriana Lima heeft herhaaldelijk gezegd dat deze groei is een zonde, een perfect figuur te hebben. Dus in het schoonheidsdagboek moet er een aparte lijn zijn voor training. Ze geeft de voorkeur aan capoeira (de nationale krijgskunst van Brazilië) en boksen. Hij erkent dat hij heeft getracht een liefde voor yoga inboezemen, loopt in de kamer, maar we kozen voor sport, het helpen om een ​​karakter te vormen en leren om hun emoties te beheersen.

“Als iemand zegt dat hij geen tijd heeft om te trainen, glimlach ik alleen maar als reactie,” zei het model in een interview. Het is vermeldenswaard dat Lima, zo heeft geen tijd om uw favoriete sport te doen, moet u de ochtend 10 minuten joggen om te komen.

Adriana Lima in een zwempak Adriana Lima in ondergoed Adriana Lima voor Victoria Secret
Adriana Lima in een blauwe jurk Adriana Lima op het strand Adriana Lima op het podium
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 53