De eerste foto's van George en Amal Clooney met de tweeling | actualidadypolitica.com

De eerste foto’s van George en Amal Clooney met de tweeling

De eerste foto's van George en Amal Clooney met de tweeling

Na drie maanden jagen op jonge ouders George en Amal Clooney waren de paparazzi in staat om het sterrenkoppel te vangen met de pasgeboren tweeling - zoon Alexander en dochter Ella.

In zijn geheel

Toe te voegen aan de familie van de 56-jarige George en 39-jarige Amal Clooney gebeurde al in juni, maar de erfgenamen van de beroemde Hollywood-acteur en een advocaat tot voor kort niet te krijgen in de reporters lenzen.

Het echtpaar, die zich van het sociale leven verplaatst, gelukkig maakte hun fans, verschijnt triomfantelijk op de 74e Filmfestival van Venetië, waar George is niet alleen een acteur en een regisseur, op zaterdag zijn nieuwe film gepresenteerd - een criminele-comedy story "Suburbikon".

Beslissend om te ontspannen na een druk weekend, op maandagochtend maakten George en Amal een wandeling langs het Canal Grande. Het bedrijf dat zij hun kinderen waren, die vandaag precies drie maanden oud is.

George en Amal Clooney te zien tijdens een wandeling met een tweeling

George en Amal Clooney met een tweeling

Fotografen legden de blije en lachende beroemdheden vast die uit het Cipriani hotel kwamen, met een onschatbare last in hun handen. George en Amal gingen op weg naar de boot, met gesloten wiegen met Alexander en Ella, die veilig verborgen waren voor nieuwsgierige blikken.

George en Amal Clooney met een tweeling George en Amal Clooney met kinderen

Een oogverblindende vrouw

Mevr. Clooney, die volgens ieders mening is opgebloeid na de geboorte van de kleuters, trok opnieuw haar aandacht. Chiselled cijfer advocaat benadrukte brede gestreepte broek van Monse hoge taille, ter waarde van £ 690, en een chique zwarte satijnen top, ontbloot een schouder stijlvolle schoonheden.

Amal Clooney

Amal Clooney

De vrouw van George Clooney

Het glamoureuze beeld van de vrouw van de acteur werd aangevuld met zonnebrillen, luxueus los haar, in golven gelegd en natuurlijke make-up.

39-jarige Amal Clooney

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: