De 47-jarige Claudia Schiffer demonstreerde het ideale figuur in een zwempak | actualidadypolitica.com

De 47-jarige Claudia Schiffer demonstreerde het ideale figuur in een zwempak

De 47-jarige Claudia Schiffer demonstreerde het ideale figuur in een zwempak

Het beroemde model uit de jaren 90 Claudia Schiffer verschijnt nu zelden in openhartige beelden voor het publiek. 47-jarige ster die lange tijd 'vastzit' aan het carrièremodel en zich nu bezighoudt met het feit dat ze al haar vrije tijd besteedt aan kinderen en haar man, en haar eigen kledingmerk, gespecialiseerd in kasjmierproducten, promoot. Desondanks slaagden de paparazzi er toch in om semi-naakt Schiffer op hun camera's te vangen, maar deze foto's werden niet op het podium genomen, maar tijdens de rest.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Fans zijn erg blij met de figuur van Claudia

Op 25 augustus vierde het ex-model haar verjaardag. Bij deze gelegenheid besloot Schiffer een familiefeest te regelen en ging met haar echtgenoot, regisseur Matthew Vaughn en 3 kinderen op reis naar Italië op een jacht. Het was op het moment dat de beroemdheid op het schip rustte en er foto's werden gemaakt die de bewonderaars van de ster verrukt. Ze konden Claudia zien in een witte bikini in zwarte erwten voor $ 270 van het beroemde merk Dolce Gabbana.

Claudia pochte een mooie figuur

De foto's laten zien dat, ondanks zijn leeftijd, Schiffer er geweldig uitziet. Een strak figuur, waarop geen druppel extra kilo's te zien is, zegt dat Claudia haar onvermoeibaar blijft volgen. Fans, die zulke prachtige vormen zagen, schreven veel positieve feedback op de sociale netwerken van het volgende personage: "Ik zou er ook graag 47 jaar oud uitzien. Ik bewonder Schiffer! "," Ik heb Claudia altijd erg goed gevonden. Ze is een heerlijke en heel mooie vrouw, "" Hoe ziet ze er zo goed uit? Claudia zal niet meer dan 30 geven. Ze ziet er veel jonger uit dan haar jaren ", enz.

Claudia Schiffer op een jacht

Schiffer ontdekte het geheim van het mooie uiterlijk

Een paar weken voor deze onverwachte fotosessie gaf Claudia een interview waarin ze sprak over de geheimen van een ideaal figuur en perfect welzijn. Dat is wat het ex-model zei:

"Ik heb altijd gehandeld naar een gezonde levensstijl, met inbegrip van goede voeding, en misschien een beperking erin, evenals het sparen van fysieke activiteit. Als we het over alles in orde hebben, dan is het misschien de moeite waard om met eten te beginnen. Nu zeggen veel beroemdheden dat je vaak en in kleine porties moet eten. Ik doe het anders. Ik neem drie keer per dag eten, en ik kan niet zeggen dat de hoeveelheid voedsel in mijn bord minimaal is. Het is waar, het is allemaal vrij licht en mager. Ik hou echt van groene salades, gestoomde vis, yoghurt en ontbijtgranen. Natuurlijk kan geen van de dagen niet zonder vers fruit, kruidenthee en veel water. Na 16 uur eet ik helemaal niets, maar drink alleen. Met betrekking tot slechte gewoonten, zijn alcohol en koffie afwezig in mijn dieet.

En nu kunt u over sport praten. Ik hield nooit van sportscholen en ik was nog nooit geobsedeerd door ernstige cardio-ladingen. Dat is waarom ik twee lessen voor mezelf heb gekozen, wat helemaal bij mij past: Pilates en actief lopen. Dit soort sporten houden me gestemd en zorgen voor een fantastische sfeer. "

Claudia houdt zich aan een streng dieet
Fans zijn erg blij met de figuur Schiffer
Claudia Schiffer, 1994

Claudia Schiffer, 1994

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: