Cristiano Ronaldo gaf zijn geldprijs voor Euro-2016 voor het goede doel

Beroemdheden zijn heel verschillend - sommigen zijn bereid om duizenden dollars te besteden aan nieuwe kleding, accessoires en recreatie. Anderen - zijn betrokken bij liefdadigheid, terwijl ze met name hun activiteiten niet promoten ten voordele van anderen. Cristiano Ronaldo geeft al jarenlang kolossale bedragen aan degenen die zijn hulp het hardst nodig hebben - ziek, behoeftig, wees -.

En hij houdt niet van extra PR voor zijn goede daden, maar doet gewoon wat zijn hart hem vertelt.
Voorwaarts Madrid Real Madrid vierde de overwinning van zijn voetbalteam op Euro-2016 op een ongebruikelijke manier. Hij gaf de prijs, waarop hij vertrouwde, als aanvoerder van het team aan kinderen die kanker bestrijden. En dit is maar liefst 275 duizend euro!

"Goed doen" zijn niet alleen woorden

Voor een van de meest beroemde voetballers van onze tijd is liefdadigheid een belangrijk onderdeel van het leven. Hij draagt ​​niet alleen regelmatig geld over aan verschillende niet-gouvernementele organisaties, maar neemt ook deel aan het lot van zijn beschuldigingen en doneert actief bloed.

Heb je er ooit over nagedacht waarom zo'n aantrekkelijke man met een ideaal lichaam geen enkele tatoeage heeft? Het is heel simpel:

"Ik kan geen tatoeages maken, omdat ik vaak als bloeddonor fungeer. Als ik tenminste één tatoeage aanbreng, kan ik het niet meer. "

Ongeveer een maand voor de overwinning van Portugal op Frankrijk in de finale van de Euro 2016, ontving Ronaldo 465 duizend euro voor de eerste plaats in de Champions League. En hij heeft al deze fondsen overgedragen aan de behoeften van een niet-gouvernementele organisatie.

Voor een voetballer is het helpen van mensen in nood een manier van leven. Hij is de meest genereuze beschermheer van sportmensen. Voor zijn succesvolle carrière brachten ze ongeveer 10 miljoen euro uit aan goede daden. Cristiano Ronadle doneert alleen grote sommen, maar ook ontmoet actief zijn fans, neemt deel aan interactieve evenementen, bezoekt ziekenhuizen.

Dit is wat hij zei over zijn houding ten opzichte van degenen die het ergst zijn:

"Mijn vader heeft me herhaaldelijk verteld dat het de moeite waard is om genereus te delen met mensen in nood en God zal het geld altijd dubbel teruggeven. Ik doe het en ik voel dat God me veel meer geeft dan ik geef. Veel mensen kennen me. Ze kijken naar hoe ik voetbal speel en ik denk dat ze me begrijpen. Maar dit is een verkeerde mening: in feite ben ik een heel eenvoudige kerel. En mededogen is mij niet vreemd. Ik probeer constant voor anderen te zorgen, naar mijn beste vermogen te helpen. En ik wil dit heel, heel lang doen. "

Cristiano Ronaldo is veranderd in een dakloze en speelt voetbal op de drukke straat in Madrid

Geld gaat naar de strijd tegen oncologische ziekten bij kinderen Spits van het Portugese nationale team Cristiano Ronaldo De meest genereuze sportman
Het bedrag van de gift was 275 duizend euro Cristiano Ronaldo gaf de volledige prijs voor Euro-2016 voor het goede doel Ronaldo gaf geld voor het winnen van de Euro zieke kinderen
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 81