Chris Brown sprak over de stormachtige relatie met Rihanna en de redenen voor hun voortdurende gevechten

Chris Brown sprak over de stormachtige relatie met Rihanna en de redenen voor hun voortdurende gevechten

Onlangs verscheen een documentaire over de muzikant, songwriter en acteur Chris Brown (28) online. In de film "Chris Brown: Welcome To My Life" worden heel wat interessante momenten uit de biografie van de beroemdheid besproken, maar vooral de pers en fans waren geïnteresseerd in zijn woorden over de schandalige roman met de zanger Rihanna.

Chris Brown en Rihanna

Chris Brown en Rihanna

De sterren zijn altijd erg emotionele relaties geweest

Zijn verhaal over de ex geliefde Chris begon met een beetje geschetst de emotionele situatie in hun paar. Dit zijn de woorden die de muzikant zei:

"Ik was dol op Rihanna, maar ze" verstikte "me met haar jaloezie. Om wat voor reden dan ook, arrangeerde ze scènes en zo dat ik blauwe plekken en krassen op mijn gezicht kreeg. Op een avond, na een nieuw gevecht, kalmeerden we en gingen zitten om te praten. Toen kwamen we tot de conclusie dat dit niet langer kan doorgaan. Vanwege een dergelijke demontage moesten we zelfs de concerten annuleren, omdat het onmogelijk was om op het podium te gaan. Toen beloofden we elkaar dat er geen aanval meer zal plaatsvinden in onze unie. Toegegeven, Rihanna duurde niet lang. "

Brian sprak over de relatie met Rihanna

Vervolgens vertelde Chris een zaak die in de winter van 2009 plaatsvond op een feest na de ceremonie van Grammy. Dit zijn de woorden die Brown zei:

"Na het plechtige gedeelte gingen ik en Rihanna naar een feest. In eerste instantie was alles in orde, maar de situatie was ontsierd door een volledig absurde zaak. Mijn vriend kwam naar me toe met wie ik seks had gehad en zei hallo. Rihanna veranderde haar gezicht en begon te praten over wat ze niet leuk vond toen mijn ex-vriendinnen naar me toe kwamen. Na het feest stapten we in mijn auto en Rihanna rolde de echte hysterie over mijn vriend. En het was op dit moment van de ex-vriendin kwam sms. Rihanna was woedend. Ze greep mijn telefoon van me en gooide die uit het raam, en daarna begon ze me met haar vuisten te bespieden. Rihanna belde me op alle mogelijke manieren, in woorden die ik niet kan reproduceren. Ik kan me niet herinneren hoeveel tijd ik heb doorstaan, maar toen ik het zat was, stompte ik haar met mijn vuist op de lip. Rihanna begon te bloeden. Ze stopte even en spuugde toen in mijn gezicht. Toen sloeg ik haar opnieuw en daarna stapte ik uit de auto om naar de telefoon te zoeken. '

Rihanna en Brown hadden een moeilijke relatie

Zijn verhaal over de relatie met Rihanna Brown eindigt met deze woorden:

"Telkens als ik naar deze griezelige foto's kijk, waarop mijn geliefde is misvormd en helemaal in bloed, draait alles in mij om. Ik kan mezelf niet vergeven voor wat ik deed. Zelfhaat is iets dat ik altijd ervaar als ik deze foto's zie. "

Chris heeft Rihanna verslagen

Chris heeft Rihanna verslagen

Er is nog een andere versie van wat er is gebeurd

Ondanks de vrij duidelijke uitleg van Chris, zijn de politieagenten die de zaak van het verslaan van Rihanna hebben onderzocht en uitgevoerd een geheel andere versie. Volgens het politierapport ging de zanger de kliniek binnen met talloze hoofdletsels. Haar gezicht was verminkt omdat het onherkenbaar werd geslagen. Rihanna werd in die mate verslagen dat ze herhaaldelijk het bewustzijn verloor. De rechtbank veroordeelde Brown tot correctionele arbeid, die 1.400 uur bedroeg, en een proeftijd van 5 jaar.

Volgens Brown Rihanna was hij erg jaloers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 35 = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: