Chad Michael Murray en Sarah Remer werden voor de tweede keer ouders | actualidadypolitica.com

Chad Michael Murray en Sarah Remer werden voor de tweede keer ouders

Chad Michael Murray en Sarah Remer werden voor de tweede keer ouders

Beroemde Amerikaanse acteurs Chad Michael Murray en Sarah Rehmer werden voor de tweede keer hun ouders. De andere dag had Sarah een meisje. Over dit vreugdevolle nieuws op zijn pagina op Instagram zei Tsjaad, waarbij hij op het internet de eerste foto met een baby plaatste.

Chad Michael Murray en Sarah Rehmer

Chad Michael Murray en Sarah Rehmer

Murray is blij dat hij weer een vader is geworden

Over wanneer de baby werd geboren, terwijl er geen informatie is. Net zoals we niet weten hoe het meisje werd genoemd. Maar al kon iedereen de kruimel vanuit een bepaalde hoek zien. Vandaag op internet was er een foto waarop het handvat van het meisje dat een vinger van de vader stevig samenbracht, was afgebeeld. Onder de foto, de acteur Murray, die bij velen bekend is door de schilderijen "Freaky Friday" en "Hill of a Tree", schreef deze woorden:

"Hallo, schat! Je houdt je vinger zo stevig vast dat ik bang ben om te bewegen. Dit is correct! Ik ben helemaal van jou. Ik zal je je hele leven beschermen en zal je steunen zolang het nodig zal zijn. Ik zal je nooit laten gaan. Over het algemeen ben ik erg blij dat ik de vader van een meisje ben geworden. In ons leven met mijn zoon zijn er nu 2 vrouwen die we aanbidden. "

De eerste foto van de pasgeborene

De eerste foto van de pasgeborene

Over het feit dat Murray vliegt over geluk omdat hij hoorde over de naderende geboorte van zijn dochter, werd het een paar maanden geleden bekend. Op de een of andere manier zei hij in zijn interview deze woorden:

"We hebben al een zoon. We hebben een geweldige tijd met hem. We spelen en vechten. Over het algemeen hebben we, voordat we naar bed gaan, een favoriet tijdverdrijf - om te lummelen met elementen van gevechten tussen mannen en vrouwen. We zijn op dezelfde golflengte met hem. En binnenkort verschijnt er een meisje in onze familie. Ik ben heel blij, maar volledig in de war. Ik weet niet hoe ik me ermee moet gedragen. Ik denk dat het onwaarschijnlijk is dat ze meedoet in de gevechten. '

Sarah Remer tijdens de tweede zwangerschap

Sarah Remer tijdens de tweede zwangerschap

Chad gaf commentaar op vaderschap

Eind mei 2015 verschenen Murray en Remer in de eerstgeborene. Trouwens, de pers weet nog steeds niet hoe beroemde ouders de jongen noemden. Maar Chad besloot commentaar te geven op de manier waarop deze gebeurtenis hem beïnvloedde:

'Weet je, vaderschap is iets moois. Het is een discipline en op alle gebieden. Thuis verschijnt een merkwaardig regime. Je kunt niet de hele nacht op feestjes rondhangen en dan de hele dag slapen. Kinderen maken ons beter. Als ze verschijnen, probeer je dan niet alleen slechte gewoonten op te geven, dus je probeert ook meer geld te verdienen zodat de kinderen niets nodig hebben. "

Tsjaad is blij omdat Sarah hem kinderen heeft gegeven

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: