Brad Pitt weigerde niet om de nieuwe film “The Machine of War” te presenteren vanwege de dood van goede vrienden

Brad Pitt weigerde niet om de nieuwe film

Filmster 53-jarige Brad Pitt gisteren presenteerde zijn nieuwste werk - de film "War Machine", waarin hij een belangrijke rol gespeeld. Premiere show werd gehouden in Tokyo, en ondanks het feit dat Brad gaat door verschrikkelijke depressie als gevolg van de dood van twee goede vrienden in een keer, in ieder geval, zo schreef een paar dagen geleden, de pers, de acteur nog steeds verscheen op de show.

Brad Pitt

Brad Pitt

Pitt kan zijn emoties beheersen

Nadat de tape was getoond, werd een conferentie gehouden met Pitt, waar hij vragen beantwoordde. Zoals de foto's laten zien op het moment van communicatie met fans, is Brad nu in een goed humeur of speelt hij de rol van een positief personage. Hij grapte en lachte veel. Bovendien verscheen de acteur vóór de fotografen in de fotogalerie in een zeer positief beeld.

Brad Pitt op de conferentie

Het gerucht ging echter dat er achter dit alles een diepe melancholie zat, die hij ervoer door de dood van twee goede vrienden. Onlangs stierf Brad Gray, ex-president van Paramount Pictures, aan kanker. Een week geleden, Pitt trof een ander verschrikkelijk nieuws: Chris Cornell, de leider van Soundgarden groep, zelfmoord gepleegd in een van de MGM Grand Detroit hotelkamers. Zijn lichaam werd gevonden in een lus in de badkamer. Nadat het onderzoek naar de zelfmoord van Cornell was uitgevoerd, werd een politierapport gepubliceerd in de pers. Daaruit werd het duidelijk dat hij vóór de zelfmoord naar het medicijn ativan werd gebracht, wat ernstige depressies kan veroorzaken. Een soortgelijke versie werd bevestigd door ex-vrouw Vicky Chris, zegt dat na de muzikant begon om het geneesmiddel te drinken, hij haar vaak verteld dat hij wilde sterven.

Brad Pitt, Chris Cornel en Sting

Brad Pitt, Chris Cornel en Sting

Volgens de insider publicatie E! Online de twee doden op de Hollywood-ster maakte een onuitwisbare indruk, maar Brad is een zeer ervaren acteur die weet hoe ze hun emoties te beheersen in het openbaar. Zulke woorden stonden in de verklaring:

"Pitt is erg depressief. Hij was geschokt over hoe snel zijn goede vrienden waren overleden. Tot de dood van Brad Gray was de acteur klaar, omdat hij een van de weinigen is die op de hoogte was van kanker. Maar de dood van Chris sloeg hem letterlijk neer. Ondanks dit trieste nieuws nam Brad zichzelf echter in handen en veranderde in dit verband geen plannen op het werk. "

Brad Pitt en collega's op de conferentie

Brad Pitt en collega's op de conferentie

Laten we echter terugkeren naar de persconferentie. Een van de vragen over haar was het onderwerp zelfmoord. Het publiek was zeer geïnteresseerd om te weten hoe Pitt zich verhoudt tot zelfmoord. Dit is wat de beroemde acteur zei:

"Eerlijk gezegd, de laatste keer - een van de moeilijkste periodes in mijn leven, die ik alleen had. Ondanks dit alles ben ik niet geneigd tot zelfmoord, als je erover denkt. Ik geloof dat we moeten leven zodat het niet gebeurt. Er is veel schoonheid in de wereld die tot een van de depressies kan leiden. En heel veel liefde. Het belangrijkste is om ernaar te streven. "

Brad Pitt kan zijn emoties beheersen

"The machine of war" - de geschiedenis van militaire operaties in Afghanistan

Het schilderij "The Machine of War", gepresenteerd door Pitt in Tokio, vertelt het verhaal van de gevechten in de VS in Afghanistan. Ze werd beschreven door journalist Michael Hastings en veroorzaakte aanzienlijke weerklank in de samenleving. Brad in de tape speelt de hoofdrol - de Amerikaanse generaal, wiens prototype Stanley McChrystal was, commandant van de internationale veiligheidstroepen van Amerika.

Pitt in de tape

Pitt in de tape "Machine of War"

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 − = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: