Brad Pitt in zijn jeugd

Mensen en Empire-tijdschriften rangschikken Pitt als een van de meest sexy sterren in de geschiedenis

Het verhaal van Brad Pitt - een man die bekend werd in de hele wereld, begon, net als miljoenen anderen. In 1963 verscheen op 18 december William Bradley Pitt. Het gezin waarin de baby werd geboren, woonde in de Verenigde Staten, in de staat Oklahoma.

Vroege jaren

Als kind was Brad Pitt een ongelooflijk nieuwsgierige en actieve jongen. Meteen na de geboorte van de man verhuisde zijn familie naar Springfield, waar Brad opgroeide met zijn broer Doug en zus Julia. Zijn vader werkte als manager in een transportbedrijf en mijn moeder was een leraar op school.

Brad was geïnteresseerd in alles wat hem omringde. Begint naar school te gaan, begon hij ook te sporten, nam enthousiast deel aan de debatclub. Maar zijn interesses waren niet beperkt tot dit: Brad Pitt bezocht de muziekkring in zijn jeugd en nam actief deel aan het zelfbestuur van de school.

Zoek jezelf

Na zijn afstuderen studeerde de jonge Brad Pitt aan de universiteit van Missouri-Columbia en leerde de wijsheid van de journalistiek en reclame. Hoewel hij niet werkte in de gekozen specialiteit. Zijn doel was om Hollywood te veroveren. En toen veranderde hij zijn naam in Brad.

Aan het begin van zijn carrière kreeg hij niet een groot aantal rollen aangeboden en voordat hij de lijst van de populairste en goedbetaalde acteurs op ging, probeerde de jongeman veel beroepen uit. Brad Pitt was in zijn jeugd betrokken bij het vervoer van meubels, hij werkte als chauffeur en wenkte naar een restaurant.

Maar de jongeman verspilde geen tijd en woonde zijn acteurscursussen bij door zijn droom te ondersteunen. "The first swallow" was de rol in de serie "Dallas" en kreeg toen een uitnodiging om een ​​kleine rol in de serie en films te spelen.

filmografie

Veel succes vond hem in de late jaren tachtig van de vorige eeuw, toen de acteur werd aangeboden om een ​​belangrijke rol te spelen in de film "The Dark Side of the Sun". Maar vanwege de militaire operaties in Joegoslavië, waar de film werd gefilmd, waren de films verloren en verscheen de film na tien jaar op de schermen. Gedurende deze periode is de acteur erin geslaagd om in veel films te schitteren, en de meesten waren behoorlijk succesvol.

In 1995 werd Pitt genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in de film Twelve Monkeys. En datzelfde jaar bracht hem de titel van een van de meest sexy acteurs in de versie van Empire. Brad Pitt en nu, net als in zijn jeugd, vallen vaak in vergelijkbare beoordelingen, die het resultaat zijn van enquêtes van vrouwen over de hele wereld.

Een beetje over persoonlijk

Natuurlijk heeft deze heartthrob veel fans over de hele wereld. Maar het is toch vermeldenswaard dat de acteur in de verbindingen goed leesbaar is: onder zijn geliefde was er niet één eenvoudig meisje. Tijdens het filmen in de film "Seven" begon hij een affaire met Gwyneth Paltrow, die zijn vrouw speelde. Ze waren zelfs verloofd, maar al snel ging het paar uit elkaar. Jongeren deden het prachtig - zonder wederzijdse beledigingen en verklaringen in de pers.

De eerste echtgenote van Brad Pitt was Jennifer Aniston, het paar woonde vijf jaar samen en daarna kondigden ze de ontbinding van het huwelijk aan. En al tijdens de echtscheidingsprocedure begon de acteur een relatie met Angelina Jolie.

Nu heeft een van de beroemdste paren ter wereld drie autochtone kinderen en vier geadopteerde kinderen. Het eerste gewone kind was een meisje genaamd Shilo Nouvel, gevolgd door de tweeling: Knox Leon en Vivien Marchelin. Namen van pleegkinderen: Maddox, Zahara, Pax Thien en Moussa. Dus zijn vijftigste verjaardag Brad ontmoette een succesvolle acteur en vader van een groot gezin.

Schooljaren Jonge jaren Altijd atletisch met een goed figuur
Brad was altijd aantrekkelijk, 1989 Vissen, 1992 fotografie in de natuur
Bradley William op 24-jarige leeftijd Brad Pitt, jonge jaren Acteur Brad Pitt voor inmenging van stylisten
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: