Biografie van Tom Hardy | actualidadypolitica.com

Biografie van Tom Hardy

tom hardi biografie

Tom Hardy is een verbazingwekkend efficiënte acteur, in staat om werk in de bioscoop en in het theater te combineren. Pas in 2015 speelde de acteur in de films "Survivor", "Legend", "Mad Max: The Road of Fury", "Number".

De stadia van opgroeien acteur Tom Hardy

De Britse acteur werd geboren in 1977. De ouders van Tom Hardy waren creatieve mensen - mijn moeder werkte als een kunstenaar, mijn vader maakte reclames en maakte komedies. Het beroep van acteur, theaterscène, interesseerde het kind vanaf een kleine leeftijd. Ouders reageerden kalm op het feit dat de volwassen Tom een ​​acteeropleiding wilde ontvangen en op alle mogelijke manieren de zoon hielp om op prestigieuze scholen te studeren, vooral omdat hij opgroeide als een nogal hooligan-kind, hoewel hij hoop inspireerde met zijn creatieve successen.

Tom Hardy was een student aan het Tower House, Reeds en de Richmond Theatre School. In 1998 werd hij leerling van een van de leraren van het dramatheater in Londen, het is bekend dat deze leraar de mentor was van de zeer Anthony Hopkins.

Ooit had de acteur serieuze problemen met drugs en alcohol, maar hij won ze juist vanwege zijn passie voor werk en interessante rollen. Tom maakte een rehabilitatie door en vergat dat hij 'op de rand van het mes liep'.

Carrière in de biografie van Tom Hardy

Maar met de studie was het snel afgelopen - Tom Hardy werd uitgenodigd om een ​​rol te spelen in de miniserie "Brothers in Arms". De film, maar ook de rol van Tom bleef onopgemerkt. Maar het debuut van een jonge acteur kan worden beschouwd als een thriller "The Fall of the Black Hawk" geregisseerd door Ridley Scott. Met deze film begon Hardy populair te worden. Hij speelde in tientallen schilderijen:

  • "Punten voorbij en";
  • "Simon: Engelse legionnaire";
  • "Enterprise";
  • "LD50: Dodelijke dosis";
  • "De koningin is een maagd";
  • Marie Antoinette;
  • "Scènes met een seksuele aard";
  • De Minotaurus;
  • "Oliver Twist";
  • Rock-n-Roller "en vele andere genrescènes van veel en weinig bekende regisseurs.

Onderscheidingen Tom Hardy heeft niet alleen voor zijn rollen in de films, maar ook voor theatraal werk. In 2003 ontving hij bijvoorbeeld de London Evening Standard Theatre Award voor zijn rol in het stuk "Arabia, we will be kings", "Blood". In 2004 werd Tom Hardy genomineerd voor de Lawrence Olivier Award als een beginnende acteur.

Het is bekend dat Tom voor de rol in de film "Bronson" herstelde met 19 kg, en voor de rol van "Begin" leerde hij goed te skiën. In 2016 werd de acteur voor het eerst genomineerd voor een Oscar.

Het persoonlijke leven van Tom Hardy

Tom Hardy's persoonlijke leven is vol, dus hij was altijd zeer geïnteresseerd in journalisten, maar de acteur probeerde het te verbergen. Hoewel, natuurlijk, van de alomtegenwoordige paparazzi en nieuwsgierige fans, was het niet onopgemerkt dat Tom's vrouw in 1999 Sarah Ward werd. Het huwelijksleven duurde niet lang, het paar scheidde en Tom verdraaide de affaire onmiddellijk met Rachel Speed. Dankzij de actrice heeft Tom Hardy een kind. In 2009 werd op de set van de film "Wuthering Heights" de acteur verliefd op Charlotte Riley. Het aanbod van de hand en het hart werd vrijwel onmiddellijk gevolgd en het paar was in 2014 getrouwd. Het tweede huwelijk bracht de kinderen ook naar Tom Hardy - de vrouw bracht een jongen ter wereld. Als erkenning voor Tom zelf, "hebben de kinderen hem" genezen van zelfzucht en zijn leven veranderd. Hij begon minder na te denken over werk, want nu zijn er mensen die het nodig hebben. Het is interessant dat Hardy's vader kinderen verbiedt films te kijken met hun deelname.

Over de acteurs zeggen ze trouwens vaak dat hij homo is. De geruchten zijn niet helemaal ongegrond: in een interview een paar jaar geleden bekende hij zijn onconventionele oriëntatie, of beter gezegd, in biseksualiteit. De acteur vertelde het publiek dat hij in het verleden een seksuele ervaring met mannen had gehad, maar vandaag zijn connecties tussen homoseksuelen oninteressant.

jonge Tom Hardy Van kinds af aan droomde Tom Hardy ervan een acteur te worden De eerste vrouw van Tom Hardy Sarah Ward
Tom Hardy met zijn vriendin en ex-geliefde Rachel Speed Tom Hardy had een verdovende en alcoholverslaving maar had er goed mee om te gaan. Tom Hardy is een zeer efficiënte acteur met vele onderscheidingen
Tom Hardy ontmoette Charlotte Riley op de set van de film Wuthering Heights Tom Hardy met zijn vrouw Charlotte Riley Tom Hardy met de oudste zoon
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 + = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: