billy bob tornton en angelina jolie

Alle fans van de populaire actrice Angelina Jolie zijn zo gewend aan het feit dat ze bij Brad Pitt is, dat ze al hun hele leven samen zijn geweest. Dit is echter verre van het geval, want voordat een sterk huwelijk met Pitt Jolie al getrouwd was. Toen geloofde ze dat de vereniging sterk was en voor het leven. Dus in 2000 verbond Angelina Jolie zich door een huwelijk met Billy Bob Thornton. Maar zelfs vóór dit huwelijk had de ster veel geliefden, dus Jolie was niet altijd zo'n voorbeeldige en voorbeeldige vrouw en moeder, zoals nu. Naast haar huwelijk met Billy Bob in 1996 trouwde Angelina precies een jaar met Johnny Lee Miller. Niet minder strompelen werd de relatie van Hollywood-actrice met een vrouw - Japanse Jenny Shimitsu.

Angelina Jolie en Bob Thornton - houden van het bloed

Billy Bob Thornton en Angelina Jolie leefden slechts drie jaar in huwelijk, liefde en begrip en in 2003 viel hij uiteindelijk uiteen. Een paar ontmoette op de set van de film "Managing Flight", waarna ze een zeer stormachtige romance hadden. Hun relatie was sterk en gepassioneerd. Ontwikkelen met snelle kracht, uiteindelijk leidde de roman tot een huwelijk. Weinig mensen weten het, maar wanneer de roman van Jolie en Thornton al is begonnen, is de acteur verloofd met actrice Laura Dern. Om zijn relatie met Jolie te ontwikkelen, beëindigde Bob de verloving en wijdde hij zich volledig aan de schoonheid.

Jolie en Billy Bob Thornton verzekeren dat hun relatie altijd betrouwbaar is geweest. Niemand dacht dat hun sterke schijnbare huwelijk uit elkaar zou vallen, omdat ze in eeuwige trouw en liefde zwoeren in het bloed in de ware zin van het woord. Dus, Angelina kocht speciale flessen, die ze gevuld met Bob en hun bloed en ingewisseld. Bovendien werd hun liefde voor elkaar uitgedrukt in het feit dat ze tatoeages hadden gevuld met hun namen op hun schouders. Ze konden zelfs in het openbaar genieten van passie en zich er helemaal niet voor schamen. Het was een fantastische relatie, die, zoals Bob Thornton in een van zijn interviews zei, eens in een leven gebeurt.

Angelina Jolie en Billy Bob Thornton, wiens huwelijk plaatsvond in een kleine kerk in mei 2000 in Las Vegas, brachten hen een enorme hoeveelheid emoties. Het was geen geweldige gebeurtenis in smoking en jurken met veel stergasten. Integendeel, ze droegen spijkerbroeken, t-shirts en goedkope ringen. De hele ceremonie duurde een paar minuten om te voltooien, en toen verloor het paar geen minuut en ging hun huwelijksplicht vervullen.

Na de scheiding van Angelina communiceren Jolie en Thornton niet. Voor de actrice was deze scheiding niet gemakkelijk en ze vertelde de pers dat ze niet van plan was om nog meer te trouwen. Zelfs als ze Brad Pitt ontmoette, had ze geen haast om haar relatie officieel te registreren. Pas na negen jaar samenwonen en kinderen grootbrengen speelden Jolie en Pitt een bruiloft.

billy bob tornton en angelina jolie1 billy bob tornton en angelina jolie2 billy bob tornton en angelina jolie3
billy bob tornton en angelina jolie4 billy bob tornton en angelina jolie5 billy bob tornton en angelina jolie6
billy bob tornton en angelina jolie7 billy bob tornton en angelina jolie8 billy bob tornton en angelina jolie9
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 12