Arpad Busson zei dat Uma Thurman hem verbiedt zijn dochter te ontmoeten

Onlangs meldde de pers dat de Franse miljonair Arpad Busson opnieuw zijn ex-bruid Uma Thurman heeft gedagvaard onder bewaring van hun dochter Luna. Tijdens de eerste ontmoeting werd de Hollywood-ster Thurman beschuldigd van alcoholgebruik en problemen met de psyche. Gisteren vond de tweede vergadering over het trustschap plaats, maar deze werd gehouden in een redelijk vreedzaam kanaal.

Uma Thurman met zijn dochter en Arpad Busson

Uma Thurman met zijn dochter en Arpad Busson

Arpad nam deel aan de ontmoeting met zijn zoon

Busson besloot dat hij niets zou bereiken door zijn voormalige geliefde aan te vallen, en hij veranderde zijn woede in genade. Op de tweede hoorzitting probeerde hij de rechter te vertellen waarom hij een hernieuwde indiening bij de rechtbank nodig had. Arpad begon zijn toespraak zo:

“Volgens de rechterlijke uitspraak kan ik Luna ‘s morgens en’ s avonds voor een totaal van 7 dagen per maand zien, maar Uma biedt mij deze mogelijkheid niet. Mijn suggestie over een mogelijke communicatie met mijn dochter is zeer negatief van Thurman. Ik moet de geest overtuigen om mij de kans te geven het kind te zien. Aanvankelijk tolereerde ik het gewoon, maar toen ze me opnieuw weigerde, besloot ik dat ik het zonder een proef niet aankon. “

Thurman en Busson kunnen de dochter niet delen

Thurman en Busson kunnen de dochter niet delen

Daarna zei de Franse zakenman dat hij zijn kinderen nooit beledigt en alles voor hem doet in zijn macht:

“Als ik door de maan bezocht word, komt ze graag op bezoek. Dit is niet alleen te zien aan hoe het kind zich gedraagt, maar ook aan de manier waarop het eruitziet op de foto’s die ik heb gemaakt. Ze heeft al vrienden gemaakt met mijn oudere kinderen en ze kunnen het goed vinden. Ik probeer niet alleen mijn kinderen thuis comfortabel te laten leven, maar ik zorg ook voortdurend voor hun ontwikkeling. Ze wonen sportclubs bij, gaan met me mee naar verschillende voetbalwedstrijden, enz. Ik geef ze al mijn vrije tijd. “

Uma Thurman en Arpad Busson met zonen

Uma Thurman en Arpad Busson met zonen

Deze woorden werden ook bevestigd door de oudste zoon van Busson, die zei dat hij en zijn broer erg gesteld waren op de maan. Daarna beschuldigde Arpad Mind ervan dat ze niet wilde dat het meisje de cultuur van Europa bestudeerde en het katholicisme accepteerde:

“Ik ben een heel vrome persoon en zie hier niets mis in. Ik sta erop dat al mijn kinderen ook katholiek zijn. Voor mij is het erg belangrijk. Toen we samenwoonden, was Uma gewoon “voor”, zodat we de Maan doopten en nu wil ze er niet eens meer over horen. Daarnaast wil ik van mijn dochter een Frans paspoort maken. Met hem zal ze in staat zijn om door Europa te reizen, om cultuur, tradities te bestuderen en inderdaad, gewoon om hier te zijn zolang als nodig is. Ze krijgt alle rechten van een Frans staatsburger. Wat is er mis met het feit dat de Maan 2 paspoorten heeft? “.

Uma Thurman met zijn dochter Luna

Uma Thurman met zijn dochter Luna

Busson probeert zijn kinderen alleen op te voeden

Arpad heeft 2 zonen, die hem werd gepresenteerd door model en actrice van Australische afkomst El MacPherson. Trouwens, ze staat in vrij goede verstandhouding met Thurman en waarschuwde haar herhaaldelijk dat het gezamenlijke kind Busson naar Frankrijk zou willen worden gebracht voor onderwijs. Dat is precies wat hij haar zoons heeft aangedaan. Na jarenlange rechtszaken moest El de vader van haar zonen afstaan ​​en daarna hadden ze een directe relatie: Macpherson kan op elk moment jongens zien en zoveel tijd met hen doorbrengen als hij wil.

El MacPherson en Uma Thurman

El MacPherson en Uma Thurman

Wat betreft Uma, het is niet zo gemakkelijk met haar. Thurman besloot om tot het einde toe voor haar dochter te vechten en doet er alles aan om de maan haar vader zo min mogelijk te laten zien. Eerder was Arpad zonder problemen naar New York gevlogen en daar zag hij zijn dochter, maar nadat hij een operatie aan de longen had ondergaan, werden dergelijke reizen praktisch onmogelijk. Daarna begon Busson de kwestie van de voogdij over de maan herhaaldelijk aan de orde te stellen.

Arpad Busson en Uma Thurman

Arpad Busson en Uma Thurman

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =