Anne Hathaway en Adam Shulman | actualidadypolitica.com

Anne Hathaway en Adam Shulman

Anne Hathaway en Adam Shulman

De 34-jarige Hollywood-actrice Anne Hathaway heeft de depressie lang overwonnen, wiens schuldige haar ex-vriend Rafaello Follieri was. Deze man slaagde erin een ongelooflijke oplichterij uit te lokken door onroerend goed te verkopen dat eigendom was van de katholieke kerk. De vijfentwintigjarige avonturier verdiende fantastische sommen, wist Ann om de vinger te omcirkelen en liet haar stof in haar ogen glijden met haar ongekende vrijgevigheid. Bovendien maakte hij de actrice medeplichtig, ook al wist ze daar niets van. De positie van een lid van het bestuur van de charitatieve stichting opgericht door Rafaello Foliori bleek een zeepbel te zijn. Dankzij de vader-advocaat, die vermoedde dat er iets niet klopte, realiseerde Ann zich op tijd dat ze werd misleid. In 2008 verliet ze de Folieri en maakte een einde aan de relatie, die vier jaar duurde.

De weg naar geluk

Ze dwong zichzelf om niet na te denken over een nieuwe relatie. Anne stortte zich op haar werk, maar het leven na een paar maanden bracht haar over de oren met de beginnende acteur Adam Schulman. Hij was het tegenovergestelde van Folieri, maar dit trok het meisje aan. Nadat ze elkaar op een feest met gemeenschappelijke vrienden hadden ontmoet, wisselden ze slechts enkele zinnen uit, omdat Adam in het gezelschap was van zijn vriendin. De tweede ontmoeting vond enkele maanden later plaats, toen de kerel al vrij was.

Twee jaar lang verstopten de geliefden relaties, en in 2010 werd bekend dat Anne Hathaway en Adam Shulman elkaar ontmoeten, omdat ze zich onder één dak vestigden. Adam's bescheiden appartement in New York voor het meisje was een waar paradijs! Echter, met de registratie van de relatie haastte een paar zich niet. Jongeren genoten van elkaar zonder zich te verbergen voor cameralenzen. Adam besloot om zijn eigen juwelenbedrijf te openen, en hij deed het. November 2011 in het leven van het paar werd significant, omdat Shulman besloot om het meisje een ring te geven, gemaakt door eigen handen. Meteen na de verloving was de actrice niet klaar voor de bruiloft, omdat ze die dag droomde als een prinses. Voor het filmen in het volgende project moest ze 11 kilo afvallen en luxueuze krullen knippen.

Iets meer dan een jaar ging voorbij en in september 2012 vond eindelijk de bruiloft Ann Hathaway en Adam Shulman plaats! Het meisje zag er echt uit als een koningin en Valentina maakte van haar een jurk voor deze viering. Rest nog te wensen dat de kinderen die door Anne Hathaway en Adam Shulman zijn gedroomd hun leven nog gelukkiger zullen maken.

Anne HathawayAnne Hathaway en Adam Shulman ontmoeten elkaarAdam Shulman
Adam knuffelt AnnAnn en Adam rusten in MalibuAnne Hathaway en Adam Shulman op het strand
Trouwjurk AnneHet huwelijk van Anne Hathaway en Adam ShulmanDe trouwdag van Anne Hathaway en Adam Shulman
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: