angelina jolie in griekenland

16 maart 2016 Angelina Jolie bezocht Griekenland en vertegenwoordigde de VN als ambassadeur voor goodwill voor vluchtelingen. Deze Hollywood-diva let al heel lang op dit probleem en streeft er met alle mogelijke middelen naar bij te dragen aan zijn oplossing en aan de oplossing van het conflict dat is ontstaan.

Angelina's bezoek aan het Griekse kamp

Om de situatie met eigen ogen te beoordelen en met vluchtelingen in Griekenland te praten, ging Angelina Jolie naar de haven van Piraeus, een deel van Groot-Athene. In deze stad is er een sector van tijdelijke huisvesting van immigranten uit Syrië en andere landen, waar tegenwoordig meer dan 4000 mensen wonen. Het is daar op de veerboten leveren migranten van alle eilanden van Griekenland in de Egeïsche Zee.

Zodra ze in het kamp aankwam, was de ster aan alle kanten omringd door vluchtelingen van verschillende leeftijden. De actrice zelf en haar bewakers werden gedwongen de mannen en vrouwen gedurende lange tijd over te halen om voldoende afstand te nemen om hun leven niet in gevaar te brengen. Desondanks bleef de superster kalm en vriendelijk uitgelegd aan de migranten dat ze hen kwam helpen.

Tijdens haar bezoek waren de actrice en de regisseur ook van plan om de migratie-distributiecentra op het eiland Lesbos te bezoeken, maar op het laatste moment werd dit deel van de reis geannuleerd.

De resultaten van het bezoek van de actrice aan Griekenland

Tijdens zijn bezoek aan Griekenland Angelina Jolie niet alleen een bezoek aan de migrant kamp en vertrouwd zich met de omstandigheden waarin de vluchtelingen wonen, maar ook om manieren om het probleem op te lossen met de premier van Griekenland Alexis Tsipras bespreken.

Sinds migratie conflict duurt al meer dan 5 jaar, en gebruikt om op te lossen het is nog steeds niet het gewenste effect gebracht, een bekende actrice en regisseur zei Tsipras van de VN bereidheid om deel te nemen aan de uitvoering van hervestigingsprogramma's in Europa.

Angelina Jolie arriveerde in het vluchtelingenkamp in Griekenland angelina jolie goodwill ambassador Angelina Jolie's bezoek aan Griekenland
Angelina Jolie met vluchtelingen in Griekenland Angelina Jolie in het kamp van Syrische vluchtelingen in Griekenland Angelina Jolie in het vluchtelingenkamp in Griekenland
Angelina Jolie in een migrantenkamp in Piraeus Angelina Jolie bezocht de haven van Piraeus Angelina jolie en Alexis cypras
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 58