Andrea Pežić voor en na de operatie | actualidadypolitica.com

Andrea Pežić voor en na de operatie

Andrea Pežić voor en na de operatie

De modewereld is nooit stabiel geweest, maar na de podiumplaatsen in 2011, Andrei Pežić, die vrouwenkleding demonstreert, houdt deze richting op kalm te zijn. Aanvankelijk verschilden dit soort shows van de andere - ze zijn een vrij origineel en winstgevend experiment van beroemde modehuizen geworden.

De eerste die dit soort interessante experimenten uitvoerde was de beroemde groep "Kozakken". In dit geval laten de jongens die geweldig bewegen en behoorlijk complexe elementen op het podium uitvoeren, zien hoeveel ze gewoon op hun hielen dansen. De helft van hen verscheen voor het publiek in vrouwelijke beelden.

Transformaties zijn niet zonder sporen gegaan, dus kort na de eerste shows van collecties begon de model-transgender Andrea Pežić in een vrouwelijke vorm op het toneel te verschijnen. De reden hiervoor is de verandering in geslacht die werd gehouden in 2014. Interessant is dat Andrea Pezhic er voor en na de operatie vrijwel identiek uitzag.

Andrea Pežić in zijn jeugd met zijn ouders Andrea Pežić voor de operatie Andrea Pežić met haar moeder voor de operatie

Is het comfortabel in het lichaam van een vrouw?

Het model, dat over de hele wereld beroemd werd, beweert dat ze er altijd van heeft gedroomd om een ​​meisje te zijn. En pas nadat jaren van dit verlangen was gerealiseerd. Nog niet zo lang geleden veroverden de paparazzi het model van Andrea Pezhic met een ring aan de ringvinger. Onmiddellijk geruchten verspreiden dat het model transgender gaat trouwen. Natuurlijk ontstonden er onmiddellijk veel emoties rondom anderen. Mensen uit de modewereld weten wie Andrea is, en ze moest de operaties doorlopen van welk plan. Dit is de belangrijkste reden waarom veel collega's het meisje geluk wensen.

Welnu, het feit dat Andrea Pežić gaat trouwen, is niet langer aan het twijfelen. Het enige dat journalisten niet heeft leren kennen, is de naam van de gelukkige persoon die besloot deze vrouw in wettige echtgenotes te nemen. Natuurlijk krijgt iemand, gezien de populariteit van haar naam in de modewereld, een 'bruid' met een goede bruidsschat.

Maar gewone mensen moeten gewoon de ontwikkeling van dit verhaal volgen en erachter komen wat het eindigde.

Andrew Pezhich leek al vóór de verandering van seks absoluut op een vrouw Andrei Pezhich voor de operatie Andrew Pezhich was vóór de operatie ongelooflijk vrouwelijk
Andrei Pezhich probeerde het vrouwelijke beeld vóór de operatie Het beeld van Andrea Pejic veranderde praktisch niet vóór en na de operatie Andrea Pežić is een zeer effectief model
Andrea Pezhic is altijd comfortabel geweest in het vrouwelijke beeld Andrea Pežić na de operatie Andrea Pežič heeft na een verandering van geslacht geluk gevonden in haar persoonlijke leven
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

82 − = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: