Alan Rickman Cancer

Het feit dat de beroemde Britse acteur Alan Rickman ziek was met kanker, werd kort voor zijn dood in januari 2016 bekend. Velen waren geschokt door dit nieuws, omdat 69 acteur er behoorlijk gezond en opgewekt uitzag.

Het leven van Alan Rickman

Het pad van Alan Rickman naar het acteren kan niet snel worden genoemd. Hij nam haar lange tijd niet als een betrouwbare bron van inkomsten, wat belangrijk voor hem was, omdat Alan zijn vader in zijn jeugd had verloren en hij niet op materiële steun van buitenaf kon rekenen.

Daarom, nadat hij op school briljant klaar was, ging hij eerst naar de Koninklijke School voor Kunst en Vormgeving, waar hij met succes aan afstudeerde. Het was daar dat hij voor het eerst deelnam aan theatrale producties. Na enkele jaren in het vak te hebben gewerkt (en hij kreeg de specialiteit van een grafisch redacteur), besefte Alan Rickman dat de scène hem nog steeds naar hem toe lokt. Op 26-jarige leeftijd ging hij naar de Koninklijke Academie voor Dramatisch Theater. Toen begon hij voor het eerst te spelen in professionele dramatische uitvoeringen.

Het meest succesvolle stuk uit die jaren, dat Alan Rickman erkenning en verschillende prestigieuze onderscheidingen opleverde, was de productie van 'Dangerous Liaisons'. De acteur speelde de rol van Viscount de Valmont. Deze voorstelling ging op tournee met Amerika, waar hij op Broadway was. Het was toen dat Alan Rickman werd opgemerkt door de producenten van de film "Die Hard" en nodigde hem uit tot de rol van "de hoofdvaller".

Andere succesvolle films met de deelname van Alan Rickman waren: "Snow Pie", "Perfume. The Story of a Murderer "," Sweeney Todd, een Demon Barber of Fleet Street "en natuurlijk alle delen van de saga van de tovenaar Harry Potter, waar Alan Rickman de rol van Severus Snape vertolkte.

Wat voor soort kanker had Alan Rickman?

Informatie dat Alan Rickman ziek was met kanker, er was heel weinig, het was niet eens duidelijk aan welk type kanker de acteur leed. Ook is er geen exacte informatie over wanneer hij voor het eerst over zijn ziekte hoorde. Er is alleen informatie dat Alan Rickman in augustus 2015 een teleurstellende prognose van artsen over zijn gezondheid ontving en sindsdien dapper alle ontberingen van de ziekte heeft doorstaan.

Zijn vrouw, Rome Horton, was altijd bij hem. Bedenk dat slechts een paar maanden voor het trieste nieuws over de ziekte van de acteur, Rome en Alan aankondigden dat zij hun relatie officieel hadden geregistreerd. De bruiloft werd in New York gehouden in meer dan 50 jaar na het daten van het paar. De gasten waren niet uitgenodigd voor deze ceremonie en de acteur zelf verklaarde dat het goed was. Na registratie van de huwelijksvereeniging wandelden Alan en Rome, waarna ze lunchten. De acteur zei ook dat hij een verlovingsring voor zijn bruid kocht voor $ 200, maar Rome droeg het niet.

Alan Rickman stierf aan kanker op 14 januari 2016. De doodsoorzaak werd officieel een pancreastumor genoemd, hoewel er aanvankelijk informatie verscheen dat de acteur leed aan longkanker. Alan Rickman stierf aan kanker in zijn huis in Londen, omringd door familieleden en goede vrienden.

Veel van de collega's van de acteur, zelfs degenen die dicht bij hem stonden, wisten niet dat Alan Rickman kanker had, en daarom was dit nieuws voor hen schokkend. Acteur tot het laatst geprobeerd om de onschendbaarheid van zijn persoonlijke leven te beschermen en niet in te gaan op de details van hun kwalen. Na het nieuws van zijn dood betuigden veel beroemde mensen hun condoleances aan de familie van de acteur. Onder hen waren Joanne Rowling, Emma Watson, Steven Fry, Daniel Radcliffe, Emma Thompson, Hugh Jackman en vele anderen.

jonge Alan Rickman Alan Rickman bij Die Hard handtekening door Alan Rickman
pancreaskanker was in de actor weinigen wisten van de ziekte van de acteur Alan Rickman en Daniel Radcliffe
Alan Rickman stierf in zijn huis in Londen, omringd door vrienden en familieleden Alan Rickman is overleden op 14 januari 2016 De vrouw van Alan was tot het einde bij hem
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 73