Actrice Lily James ontblootte voor Town & Country

Actrice Lily James ontblootte voor

De schoonheid van Lily James verrast met steeds meer onvoorspelbare beelden. Ze besloot het aanbod van de redactie van de stad te aanvaarden Land en zelfs met een ster topless voor een paar glanzende illustraties!

Britney Miss James maakte de beroemde serie "Downton Abbey". In de seriefilm "Oorlog en Vrede" kreeg ze de rol van Natasha Rostova toevertrouwd!

Als begaafd actrice is Lily niet bang om te experimenteren. Haar laatste werk tot nu toe is een thriller met elementen van horror "Pride and Prejudice and Zombies."

Ik ben zeker een feministe!

Het meisje antwoordde zonder aarzeling op de openhartige vragen van journalisten.

- Het klinkt vreemd, maar toen ik naar de bioscoop kwam, was ik erg naïef en open voor de wereld. Er zijn geen blanken en geen harige in onze business. Ik dacht dat ik omringd was door eerlijke en vriendelijke mensen, maar besefte al snel dat omwille van mijn carrière mijn collega's in staat zijn om veel te bereiken. Ik ben ongetwijfeld een feministe, "gaf de Assepoester-ster toe.

Dek het tijdschrift Lily James, de ster van de film Volledige naam van het meisje - Lily Chloe Ninett Thomson
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 7 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: