Achter het masker van succes verbergt Rihanna de gedachten aan liefde en moederschap

Het netwerk al verscheen de cover van de juni-Vogue kamers en een fragment uit een openhartig interview met Rihanna, 30-jarige zangeres deelde haar persoonlijke ervaringen, sprak over het verlies van zijn broer, miljonair vriend en ex-geliefde, en dat het tijd is om na te denken over het moederschap! Het gesprek was zeer intens, want afgezien van de geestelijke openbaringen, de zanger heeft deelgenomen aan de fotoset en zelfs schoot een videoclip waarin ze laat zien hoe cosmetica van toepassing op de huid.

Cover nieuw nummer

Cover nieuw nummer

Over het privéleven

Het persoonlijke leven van Rihanna is lange tijd onderwerp geweest van aandacht van de paparazzi en fans. Tot op heden is het bekend dat de zanger in een romantische relatie met Hassan Jameel, een zakenman en miljonair uit Saoedi-Arabië. Het paar beschermt zichzelf maximaal tegen inmenging door nieuwsgierigen en zelfs voor Vogue is geen uitzondering gemaakt. Hoewel tussen de woorden, Rihanna zei:

"In mijn vorige relatie voelde ik me altijd schuldig. Voor het feit dat ik veel tijd aan iemand geef of andersom, verdiep ik me volledig in het werkproces. Nu heb ik een harmonieuze relatie, mijn vriend inspireert me en ondersteunt. "

De roddeljournalisten konden het niet laten Rihanna te vragen naar de relatie met ex-geliefde Drake. Eerst waren er bekentenissen van eeuwige liefde op het podium van de MTV Video Music Awards in 2016, dan het kloppen en verbieden van de rechtbank om de zanger te benaderen, wat is er veranderd?

"We zijn vreemd aan elkaar mensen. Geen vijanden of vrienden. '

Drake en Rihanna

Drake en Rihanna

Over moederschap en kansen om eieren te bevriezen

Het laatste jaar is de zanger herhaaldelijk toegeschreven aan zwangerschap vanwege sprongen in gewicht en liefde voor omvangrijke kleding, wat vindt Rihanna ervan? De zanger antwoordt op een sarcastische manier en geeft toe dat ze nu gericht is op carrière en persoonlijke relaties, niet op kinderen:

"Ik ben deze vraag beu en begin me af te vragen, misschien is het tijd om je zorgen te maken en eieren te bevriezen?"

We geven toe dat Rihanna nu een carrièrepiek heeft, ze promoot haar merk, tourt, neemt een album op en heeft pas onlangs een man gevonden die haar aanbidt. Is het de moeite waard om te haasten? Volgens de zangeres is ze nu gericht op het creëren van sterke relaties, maar het is nog te vroeg om te praten over het huwelijk en de geboorte van een kind.

Photoset voor modetijdschrift

Photoset voor modetijdschrift

Over de figuur en liefde voor jezelf

Fans van de zanger merkten dat Rihanna aanzienlijk is hersteld en de liefde voor driedimensionale dingen met een complexe snit heeft een beeld toegevoegd van zelfs nog zwaarder. Rihanna is zelf best tevreden over haar uiterlijk en ziet geen probleem:

"Ik voel me comfortabel, en dit is het belangrijkste! Ik voel me sexy, zelfverzekerd en achtervolg de parameters van de Victoria's Secret-modellen niet. Waarom? Ik accepteer mijn figuur en ik heb vertrouwen in kleding van verschillende snitten en in open ondergoed! Ik moet objectief kunnen zijn, ik ken mijn eigen verdiensten en punten in de figuur. "

Over het verlies van geliefden

Tijdens de laatste kerst verloor Rihanna haar neef. Denk eraan, de jonge man werd gedood tijdens een vuurgevecht in Barbados. Het meest verschrikkelijke in dit verhaal voor de zanger was dat ze elkaar aan de vooravond zagen en communiceerden:

"Dit verhaal deed me mijn kijk op het leven heroverwegen. We praatten de avond ervoor en ik omhelsde hem voor de laatste keer ... Nu is het mijn ritueel, ik omhels iedereen voor altijd, want morgen is het misschien niet zo. Het was de moeilijkste les in het leven: niet om iets voor morgen uit te stellen, wacht niet om iets waardevols te zeggen voor een naaste persoon. '

En zoals we aan het begin van het artikel al zeiden, schoot Rihanna voor Vogue een schoonheidsfilm, waarin ze de fans en lezers liet zien van de modieuze glans hoe ze make-up toepast. We delen het op dit moment met u:

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1