Wees voorzichtig - u wacht op een zeer "hete" post ...

Er is iets misgegaan in deze wereld - de plaats van de schoonheid van de lange benen met de parameters 90-60-90 op het podium wordt steeds meer verdrongen door meisjes van de grootte "plus size". En onder de jonge modellen horen we niet meer over nieuwe sterrennamen - contracten met modehuizen werden ondertekend door sportlieden, vertegenwoordigers van de showbusiness of ... modellen die de vijfentwintig levens lang lang hebben uitgewisseld!

Geloof je het nog steeds niet? Laten we dan kijken naar mannen die, zoals goede wijn, in de loop der jaren alleen maar beter zijn geworden, en hun vraag stijgt, zoals een graad!

Contents

1. Deze Anthony Varrecchia (Anthony Varrecchia) - het model en het gezicht van vele reclamecampagnes in de media, die zijn 53-jarig bestaan ​​vierden!

Anthony

2. Eric Rutherford (Eric Rutherford) is klaar om de fans over zichzelf de sappigste details te vertellen, zoals de taille, benen en voorkeuren bij het koken, maar met zeven zegels verbergt hij de geboortedatum van andere mensen. En we hebben haar al gevonden - hij is 49 jaar oud!

Eric

3. Denkt u waar u deze knappe man kon zien die de halve eeuw heeft gevierd? Nu, Ti. Ap. T. R. Pescod verschijnt in twee afleveringen van "Sex and the City", evenals in de reclamecampagnes van Volvo, Macy's en Kohl's.

TR

4. 57-jarige fotograaf en acteur Mark Reay (Mark Reay) fotografeert in zijn vrije tijd graag documentaires en loopt op de catwalk, nou ja, bijvoorbeeld in een show in Versace!

Mark riey

5. En Philippe Dumas tekende zo over het algemeen zijn eerste contract in 60 jaar, nadat hij een baard had laten groeien!

Philip

6. Aiden Brady (Aiden Brady), schrijver, muzikant en leraar Engels in Barcelona, ​​heeft al vijftig dollar gescoord, maar het model was hij slechts 5 jaar geleden!

eiden brady

7. Oh, en deze 80-jarige mannequin uit China Wang Deshun (Wang Deshun), "blaas" de Fengshui-industrie op, ben je het waarschijnlijk niet vergeten?

Vong Dishan

8. Acteur en model uit Toronto Ron Jack Foley (Ron Jack Foley), waarbij hij de zesde dozijn oproepen zelf in het sociale netwerk uitwisselt, als "de meest sexy man ter wereld." Dus hij blijkt niet alleen mooi, maar ook bescheiden!

rong jack

9. Houd je vast aan het meisje - Garrett Swan (Garrett Swan) is al 47, maar wat maakt het uit als hij zo'n torso heeft!

gareth zwaan

10. Meet - het is de 48-jarige Alessandro Manfredini (Alessandro Manfredini), die de beweging "Bearded Season" leidde!

Alessandro

11. Een foto van de 70-jarige meest stijlvolle grootvader Günter Krabbenhöft (Günther Krabbenhöft), je hebt waarschijnlijk meer dan eens "laikali" in sotsseti!

Gunther

12. En kun je geloven dat het model Anton Nilsson (Anton Nilsson) 53 jaar oud is geworden?

anton

13. Het atletische verleden hielp Bobby Dekeyser (Bobby Dekeyser) om een ​​uitstekende fysieke vorm te behouden. Nou, lijkt hij op 52?

Bobby

14. Hoogleraar kunst en model Seth Andrew Silver (Seth Andrew Silver) bewaart betrouwbaar informatie over leeftijd, maar laat je je gepolijste uiterlijk, fietsen en tatoeages bewonderen.

stel andrew in

15. Maar de 54-jarige Irwin Randle (Irvin Randle) toonde een scherpzinnigheid en creëerde een pagina in het sociale netwerk. Hij publiceert zijn foto's onder de hashtag "Ik zal je grootmoeder stelen" (#MrStealYourGrandma) en verzamelt honderdduizenden harten onder de jonge fans onder hen.

Irwin

16. Het lijkt erop dat de 51-jarige acteur en model Andre Van Noord (Andre Van Noord) pas nu volledig de smaak van roem voelde!

andrus van

17. Vóór de lens van de camera bezocht fotograaf en regisseur Jack Guy (Jack Guy) alle sterren van film, muziek en mode. Maar zie je, hijzelf kan met hen concurreren!

kerel

18. Wat heeft de miljonair Gianluca Vacchi, een danseres die met zijn jonge vrouw op een jacht danste, geleerd? Maar hij wordt snel 50!

dzhanlukka

19. Vorig jaar maakte de 52-jarige Paul Mason (Paul Mason) een ophef over zijn reclamecampagne voor het nieuwe jaar, en hij lijkt voor altijd in onze gedachten te blijven als een mode-santa!

seks metselaar

20. Een andere modieuze naam gemarkeerd met "50+" - een model uit Portugal, charismatische Francisco Cipriano (Fransisco Cipriano).

francisco

21. Maar de 54-jarige Shawn Michael Hefley (Shan Michael Hefley) heeft niet alleen tijd om te verschijnen in reclamecampagnes van bekende merken, maar ook om motivaties over sport in sociale netwerken te verspreiden. En het is moeilijk om niet te geloven ...

Shen Michael

22. De 52-jarige Italiaanse ontwerper Angelo Gallamini creëert onafhankelijk niet alleen zijn unieke imago, maar ook een zee van ongelooflijk steile vintage dingen!

Angelo

23. Is het waar dat de 50-jarige ontwerper en adviseur Tee Michael (T. Michael) zijn jonge collega's in de winkel nog steeds een idee zal geven?

thi michael

24. Hier is een vondst - nog een "hete grootvader" - 47-jarige ontwerper uit Bolivia Gustavo Samuelian (Gustavo Samuelian) met manicure!

Gustavo

25. Nou, als toetje, het echte icoon van streetstyle is het 56-jarige model Nick Wooster (Nick Wooster), de lijst met 'modieuze' contracten waarmee we niet genoeg ruimte hebben om op te noemen. Maar misschien is het de moeite waard om eraan te herinneren dat je moet werken met Barneys New York, Bergdorf Goodman en Neiman Marcus, Calvin Klein en Polo Ralph Lauren!

bijnaam Worcester

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 46