17 sterren die zelfmoord probeerden te plegen | actualidadypolitica.com

17 sterren die zelfmoord probeerden te plegen

Glorie en rijkdom zijn geen garantie voor een gelukkig en ongestoord leven.

Zelfs de rijkste en beroemdste mensen ervaren soms depressies en zenuwinzinkingen, waardoor de sterren gedwongen worden de meest wanhopige stap te nemen ...

Sinead O'Connor

sinead O Connor

De ongelukkige ster lijdt aan een bipolaire stoornis, wat leidde tot herhaalde inzinkingen en zelfmoordpogingen. In november 2015 plaatste de zanger op haar Facebook-pagina een video waarin ze vertelde dat ze een dodelijke dosis van het medicijn had genomen en klaar was om naar de volgende wereld te gaan. De politie slaagde erin de locatie van Sinead te berekenen en het op tijd aan het ziekenhuis af te leveren.

McCaulay Culkin

McCaulay Culkin

De ster van de film "Alleen thuis" probeerde in 2012 zelfmoord te plegen en nam een ​​enorme dosis drugs. De reden voor deze act was afscheid van de actrice Mila Kunis, met wie McCall al 10 jaar samenkomt. Gelukkig was Kalkin gered.

Prinses Diana

Prinses Diana

Prinses Diana vertelde haar biograaf over een poging tot zelfmoord, die ze deed toen ze zwanger was van prins William. De jonge 20-jarige prinses voelde zich erg eenzaam in het koninklijk paleis en haar man, prins Charles, had het koud en gaf geen goede steun. Om eens en voor altijd een einde te maken aan de mentale pijn, wierp Diana zich van de ladder.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie staat bekend als een extreem onevenwichtige persoon met een turbulent verleden. In haar leven waren er drugs, promiscue geslachtsgemeenschap en herhaalde pogingen tot zelfmoord. Zodra ze de moordenaar belde en een bevel gaf voor ... zijzelf. De huurmoordenaar vroeg haar om opnieuw te denken en later opnieuw te bellen. Angelina dacht en beantwoordde geen oproepen ...

Tina Turner

Tina Turner

Al vijftien jaar was de beroemde zangeres getrouwd met muzikant Hayk Turner, die in veel opzichten heeft bijgedragen aan de vorming van haar carrière. Hoewel hun creatieve eenheid heel vruchtbaar was, veranderde het gezinsleven in een echte hel. Ike gebruikte drugs, spotte tegen zijn vrouw en hief vaak haar hand op. Eens kon Tina het niet uitstaan ​​en nam 50 tabletten kalmeringsmiddelen. Gelukkig werd ze gered.

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot

Volgens biograaf Brigitte Bardot is de mooie Française al haar hele leven geneigd tot depressiviteit en heeft ze herhaaldelijk geprobeerd zelfmoord te plegen:

'In het midden van haar roem was ze een verstrengelde, eenzame man. Ze leed aan een zware depressie en wist niet hoe ze ermee om moest gaan "

Brigitte was geobsedeerd door een maniacale drang om te sterven: ze nam grote doses slaappillen, sneed aderen af ​​en probeerde zichzelf te vergiftigen met koolmonoxide, maar elke keer dat ze werd gered ...

Drew Barrymore

Drew Barrymore

Op jonge leeftijd begon Drew Barrymore problemen te krijgen met alcohol en drugs. Haar moeder sleepte het meisje mee naar de bohemian borethers, waar Drew, samen met volwassenen, dronk en rookte. Op 11-jarige leeftijd raakte ze verslaafd aan alcohol en op haar dertiende zoog ze cocaïne. Toen ze 14 was, nadat ze uit de revalidatiekliniek was ontslagen, probeerde Drew zelfmoord te plegen door zichzelf met een mes neer te steken. Na het voltooien van de behandeling in de ontwenningskliniek, keerde Barrymore nooit terug naar haar vroegere manier van leven.

Britney Spears

Britney Spears

Britney probeerde zelfmoord te plegen, omdat het een psychiatrische kliniek was, waar ze werd ingenomen vanwege drugsproblemen. De zanger is volledig van de rollen verdwenen en schreeuwde: "Ik ben de Antichrist! Ik ben een nep! ", En 's nachts probeerde ik mezelf op het laken te hangen. Gelukkig kwam het ziekenhuispersoneel op tijd aan en trok Britney uit de kring.

Mike Tyson

Mike Tyson

De beroemde bokser gaf toe dat Exodus na de dood van een jonge dochter zelfmoord probeerde te plegen met behulp van drugs:

"Ik probeerde zelfmoord te plegen. Ik had elke avond een overdosis. Ik werd door het dak weggeblazen - ik kan niet geloven dat ik daarna wakker werd "

Zijn redder was de vrouw van Lakia, die de atleet hielp om depressies te bestrijden en 'uit de duisternis trok'.

Frank Sinatra

Frank Sinatra

Voor het eerst maakte de beroemde jazz-zanger begin vijftiger jaren een poging tot zelfmoord, toen zijn populariteit begon te vervagen. Op een dag liep hij door Times Square en zag een menigte meiden smachten naar een concert van Eddie Fisher. Deze foto maakte de ongelukkige kunstenaar af; Hij ging terug naar huis, zette het gas aan en stak zijn hoofd in de oven. Op dat moment kwam zijn manager naar hem toe, die de muzikant redde. Vervolgens pleegde Sinatra nog drie pogingen tot zelfmoord vanwege een gecompliceerde relatie met zijn geliefde Ava Gardner.

Elton John

Elton John

Elton John probeerde zichzelf te vergiftigen met koolmonoxide nadat hij zich realiseerde dat hij een homoseksueel was. Op dat moment was Elton verloofd met Linda Woodrow, en het besef dat hij in een leugen leefde, duwde de muzikant tot een wanhopige stap.

Paris Jackson

Paris Jackson

Na de dood van Michael Jackson in het leven van zijn dochter kwam er een zwarte streep. Het meisje stortte zich in een zware depressie:

"Ik haatte mezelf, vond het onbetekenend. Het leek mij dat ik niets goeds en goeds kon doen in dit leven. Ik dacht dat ik onwaardig was om te leven. '

De conditie van Parijs verslechterde nadat ze op 14-jarige leeftijd seksueel werd misbruikt door een bepaald volwassen mannetje. Het meisje was psychologisch gebroken en deed verschillende pogingen tot zelfmoord. Journalisten werden zich ervan bewust dat slechts één van hen: in 2013 slikte de 15-jarige dochter van de pop-koning tabletten in en sneed haar aderen door.

Billy Joel

Billy Joel

In zijn jeugd probeerde muzikant Billy Joel zijn leven te regelen. Toen zijn carrière tot stilstand kwam, dronk hij een hele fles lak voor meubels. Na de poging tot vergiftiging moest hij herstellen in een psychiatrisch ziekenhuis.

Courtney Love

Courtney Love

De schandalig bekende rockzanger probeerde in 2014, op de dag van haar 40ste verjaardag, afstand te doen van het leven. De zanger werd gered en naar een psychiatrische kliniek gebracht, waar ze 72 uur doorbracht. En de fout is drugsverslaving, die Courtney lijdt aan de adolescentie.

Judy Garland

Judy Garland

De beroemde actrice Judy Garland, de moeder van Lisa Minelli, leed aan een psychische stoornis en bovendien misbruikte ze alcohol, amfetamines en barbituraten. Dit alles leidde tot herhaalde pogingen tot zelfmoord.

Owen Wilson

Owen Wilson

In augustus 2007, na het afscheid van actrice Kate Hudson, probeerde acteur Owen Wilson zelfmoord te plegen, nam de acteur een groot aantal medicijnen in en opende vervolgens zijn aderen aan beide polsen. Gelukkig werd de arme kerel gevonden en gepompt in de tijd.

Fantasie Barrino

Fantasie Barrino

De Amerikaanse zanger Fantasy Barrino probeerde in augustus 2010 zelfmoord te plegen, en nam een ​​grote dosis medicijnen. De reden voor deze wanhopige stap was het falen in zijn persoonlijke leven.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

49 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: