zalf van oedemen

Wallen kunnen om verschillende redenen verschijnen: door trauma, inwendige ziekte of gewone vermoeidheid. Om zalf te helpen bij zwelling, is dit vooral van toepassing wanneer de zwelling niet lang doorgaat of op een prominente plaats is.

De beste zalven voor oedeem

Het moderne apotheekassortiment is zo gevarieerd dat het enkele dagen kan duren om er kennis mee te maken. We zullen vertellen over de meest populaire en effectieve zalven om te kiezen dat het gemakkelijker was:

  1. Een goede tool - Bruise-Off. In zijn samenstelling - een extract van bloedzuigers. Het verwijdert wallen en versnelt het proces van resorptie van kneuzingen en kneuzingen.
  2. Goedkope, maar hoogwaardige zalf van zwelling van het gezicht en het lichaam - heparine. Om zwelling te verwijderen, past u het tweemaal per dag gedurende een week op het gebied van de gewonde huid toe.
  3. In de indovazin twee werkzame stoffen - troxerutine en indomethacine. Een versterkt de bloedvaten en verbetert de microcirculatie, de andere - verdooft en verlicht ontstekingen.
  4. Een goede zalf, die zwelling en ontsteking verwijdert, - allantoïne.
  5. troksevazin voorschrijven voor zwelling en pijn veroorzaakt door rekken, kneuzingen, ontwrichtingen.
  6. Zalven met badak Gebruik niet van zwelling onder de ogen - ze kunnen irritatie veroorzaken. Maar in alle andere gevallen helpen ze ons om het beste te doen. Als je ze gaat gebruiken, moet je vooral niet vergeten dat de remedies een verwarmend effect hebben.
  7. wanneer dexpanthenol begint te reageren, het medicijn verandert in vitamine B.
  8. zalf Heparoid Zentiva kan worden gebruikt om oedemen te verlichten na fracturen. Het medicijn voorkomt de vorming van bloedstolsels en blauwe plekken. Onder zijn invloed is de kans groter dat de zwelling verdwijnt en verdwijnt de pijn snel.
  9. dimethylsulfoxide zelfoedeem elimineert niet zo goed. Maar als u een product met een andere zalf gebruikt, zal het effect van de laatste groter worden.
Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =