Whitening potlood voor tanden

We kijken allemaal graag naar de sneeuwwitte glimlach van de sterren op het tv-scherm. Zeker, in dit geval denken veel mensen dat het goed zou zijn om dezelfde tanden te hebben. Maar hier komt een tegenstrijdige gedachte naar voren dat het waarschijnlijk ongelooflijk duur is om de tanden in deze staat te houden.

Tijden veranderen echter en tegenwoordig kan de gemiddelde persoon het zich veroorloven de tanden van een specialist te egaliseren en wit te maken. Maar er is een tweede vraag over hoe om witheid te garanderen in de toekomst, want niemand wil bezoek aan de tandarts te vaak. Ongetwijfeld zijn er thuis thuis bleken methoden, maar hun effectiviteit is zeer twijfelachtig.

Tanden bleken

Een van de betrouwbare methoden voor het bleken van tanden is een witter tandenstoker. Het is een gelstof die bestaat uit stoffen die onschadelijk zijn voor het lichaam, zoals water, glycerine, ammoniumcarbonaat en andere. Soms voegen fabrikanten smaak toe aan de compositie voor een verfrissend effect. De gel is gebaseerd op waterstofperoxide, dat al bekend staat om veel van zijn verhelderende eigenschappen.

Het principe van de whitening-tandpasta

Het principe van het potlood voor het bleken van tanden is vrij eenvoudig. Onder invloed van chemische reacties valt waterstofperoxide uiteen en geeft het actieve zuurstof af. Deze zuurstof dringt diep door in de weefsels van het tandglazuur en maakt het helderder. Men kan zeggen dat deze procedure vrijwel identiek is aan het bleken van tanden in de tandarts.

Hoe gebruik je een wit potlood?

Om een ​​tandenpotlood correct en veilig te gebruiken voor bleken, moet u bepaalde regels naleven:

  1. Voordat een potlood voor het eerst te gebruiken als het bleken proces, is het het beste om te overleggen met uw tandarts over hoe deze procedure relevant zijn voor uw tanden is.
  2. De procedure wordt meestal twee keer per dag uitgevoerd, ‘s morgens en’ s avonds gedurende drie weken.
  3. Vóór de ingreep is het beter om je tanden te poetsen met tandpasta.
  4. De gel moet worden aangebracht in overeenstemming met de instructies op de verpakking. Meestal is op een potlood een penseel aangebracht waarop bij het indrukken van de knop een beetje gel is toegewezen. Het wordt aangebracht in een dunne laag op het oppervlak van de tanden.
  5. Hoe een whitening potlood te gebruiken

  6. Na aanbrengen van de gel dient droging zonder wasmachine zijn tong of lippen, en wassen met water gedurende 30 minuten.

Om effect maximaal was, is het nodig op het moment van de aanvraag van een potlood op te geven sigaretten en sterke kleuren van voedingsmiddelen, zoals bessen en fruit, vruchtensappen, koffie en koolzuurhoudende dranken.

U moet weten dat het potlood soms overmatige gevoeligheid voor de tanden geeft, wat frustrerend kan zijn. Dit effect duurt echter maar een paar uur na het aanbrengen van de gel.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 9 =