Warmte de handen – wat te doen?

de handen waren verweerd wat te doen

In de winter vereist de dunne huid van de handen speciale aandacht. Langdurige blootstelling aan vorst, het negatieve effect van wind en lage temperaturen, veroorzaakt het verschijnen van roodheid en scheuren. Veel van zo'n probleem is verrast, omdat niet iedereen weet wat te doen als hun handen versleten zijn. U hoeft zich hier echter geen zorgen over te maken, omdat u, door terug te grijpen naar eenvoudige en betaalbare recepten, snel de schoonheid van de huid kunt herstellen.

Wat moet ik doen als mijn handen versleten zijn?

Met weinig ongemak kunt u naar huis komen, was uw handen met zeep (gebruik de huishoudzeep beter) en smeer de huid in met crème. Elke vetcrème zal het doen. Na een zeer korte tijd geneest de epidermis.

Gebruik in de volgende fase alvast huismiddeltjes, inclusief allerlei soorten maskers en baden, die de genezing zullen versnellen.

Wat moet ik doen als mijn handen erg versleten zijn en welke middelen ik thuis kan gebruiken?

Snel de opperhuid genezen en herstellen in de oude vorm door gebruik te maken van volksrecepten. Ze onderscheiden zich door eenvoudig gebruik, beschikbaarheid en efficiëntie:

  1. Havermout met vitamine A zal de aangetaste huid van de kou redden. Voeg gestoomde haver vloeibare vitamine (capsule) toe. Plaats de handen een kwartier in dit mengsel.
  2. Ook effectief paraffine. In de gesmolten paraffine, dompel je handen onder en haal ze eruit, laat het een beetje afkoelen. Daarna worden ze opnieuw ondergedompeld in een container. Herhaal de stappen tot een dikke laag paraffine is gevormd. Daarna trekken ze wanten aan en na een half uur wassen ze alles af.
  3. Een kom aardappels bouillon Helpt ook als je handen versleten zijn. Ze worden ondergedompeld in een hete bouillon. Houd het totdat de samenstelling volledig is afgekoeld.

Na alle activiteiten worden de handen gewassen met water, gedroogd en behandeld met een vetcrème of geolied met olijfolie. Voor het beste resultaat kunnen katoenen wanten worden gedragen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 − = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: