Verhoogt of verlaagt de druk van Schisandra? | actualidadypolitica.com

Verhoogt of verlaagt de druk van Schisandra?

verhoogt of verlaagt de druk van Schisandra

Citroengras is een unieke genezende plant met een groot aantal nuttige eigenschappen, het is niet verwonderlijk dat het op grote schaal wordt gebruikt door volksgeneeskunde. Maar hier, met de therapeutische functies van deze verre oostenwijnstok, is er vaak verwarring: er is geen eensgezindheid in mening, verhoogt of verlaagt de druk van Schizandra. Laten we het antwoord op deze vraag samen vinden.

Verhoogt of verlaagt de druk van magnolia wijnranken sap?

Geschillen over de vraag of de magnolia-bessen de druk verhogen of verlagen, vrijwel geen - hun tonisch effect wordt bevestigd en erkend als officiële geneeskunde en folk-genezers. Maar voor medicinale doeleinden worden bijna alle delen van de plant gebruikt: zaden, liaan en bladeren. En hier beginnen misverstanden. Bijvoorbeeld, in het sap van Schizandra zijn er bessen en hun botten. In bessen - vlees en schil - een uitgesproken stimulerend effect:

  1. Ze worden ingenomen door depressie en apathie, toegenomen slaperigheid.
  2. Ook worden bessen gebruikt met een afname in darmmotiliteit en vertragend metabolisme.
  3. Ze nemen de remedie in omstandigheden van verhoogde mentale en fysieke inspanning.

Tegelijkertijd is het belangrijkste doel van bessen om de druk van nature te verhogen, dit is een natuurlijk adaptogeen. Maar in geval van, verhogen of verlagen van de druk van een bot van citroengras, is zo'n unaniem zicht niet aanwezig.

Het feit dat de mensen op grote schaal verkeerd begrepen dat de pulp en de huid van bessen het lichaam alleen stimuleren vanwege de hoge hoeveelheid vitamine C. In feite worden opzwepende functies uitgevoerd ten koste van esters en lignanen in de samenstelling. En ze zijn zelfs groter in botten dan in vlees. Vandaar de conclusie: het sap van Schisandra en zijn botten heeft een uitzonderlijk hypertensief effect.

Verhoogt of verlaagt de druk van lemongrass liana?

Lianas magnolia, bestaande uit een stengelachtige steel, dunne takken, bloeiwijzen en bladeren, wordt ook gebruikt in de volksgeneeskunde. Tegelijkertijd is er in officiële bronnen over de werking van deze delen van de fabriek geen informatie. In de farmacologie worden ze niet gebruikt, wetenschappelijk De Schisandra-bessen verhogen of verlagen de drukstudies werden niet uitgevoerd. Veel functies van de wijnstok vallen samen met de eigenschappen van eucalyptus:

  • desinfecterende actie;
  • antitumor effect;
  • anti-oedemateuze eigenschappen;
  • versterking van de immuniteit.

Maar er is niets bekend over de toename of afname van de druk van de tak van de magnolia-wijnstok. Het is logisch om aan te nemen dat vanwege de nabijheid van de samenstelling van de bessen, de te verwachten werking een tonisch effect op de wanden van bloedvaten zal hebben.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 + = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: