tirlich gras in volksgeneeskunde

Deze plant werd door onze voorouders gebruikt om verschillende kwalen te behandelen. In de volksgeneeskunde tirlich gras wordt gebruikt voor het maken van infusies en afkooksels, te helpen zich te ontdoen van de onaangename symptomen van bepaalde ziekten, en het versnellen van het genezingsproces.

Toepassing van schildpadgras

Tincturen en afkooksels van deze plant worden gebruikt om dergelijke ziekten te behandelen en te elimineren symptomen zoals gastritis, verlies van eetlust, verminderde immuniteit, diabetes, oprispingen, brandend maagzuur, atherosclerose. Middelen met tirlich-gras hebben de volgende eigenschappen - ze beschermen levercellen tegen vernietiging, het opzetten van een proces voor de productie van gal, verlichten zwelling als gevolg van licht vochtafdrijvend effect.

De tinctuur van deze plant te bereiden, is het nodig om 1 stuk droog Grass, giet het 4 delen kwaliteit wodka en trekken het mengsel gedurende 14 dagen. Hierna kunt u het tinctuurkruid tirlich van de behandeling starten, het strikt een half uur voor de maaltijd innemen voor 20-25 druppels 3 keer per dag. De cursus is meestal 14 tot 30 dagen, maar het is beter om een ​​arts te raadplegen, zoals alleen een deskundige kan vertellen, zo niet uw toestand verslechteren als gevolg van de ontvangst van deze folk te verhelpen.

Een andere therapeutische eigenschap van tirlich is haar vermogen om het immuunsysteem te beïnvloeden en het aantal rode bloedcellen in het bloed te verhogen. Deze eigenschappen maken het gebruik van tinctuur van deze plant als een remedie voor allergieën, mensen die lijden aan een dergelijke ziekte, kan een aanzienlijke vermindering van het aantal negatieve symptomen (uitslag, jeuk, roodheid van de huid), indien de gedraging behandeling houdt met gras tirlich. In dit geval is het aanbevolen om de tinctuur binnen 10 dagen te gebruiken, waarna een pauze van 30-60 dagen wordt gemaakt.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 25