marmelade geneeskrachtige eigenschappen en contra-indicaties

Het is voor niemand een geheim dat het vet van dieren die naar winterslaap gaan heel nuttig zijn, en de marmot is geen uitzondering. Afgeleiden van zijn vetweefsel zijn erg populair, in de apotheek kan het worden gekocht, zowel in natura als als een biologisch additief.

In de samenstelling heeft gemalen vet een hele reeks nuttige stoffen: linolzuur en linoleenzuur, oliezuur, pentadecaanzuren, glycerine, vitamine A, E, D, F, fosfatiden, fosfolipiden, jodium.

Therapeutische eigenschappen en contra-indicaties van marmalog

Het gebruik van marmelolie is al lang erkend, niet alleen door de traditionele geneeskunde, maar ook door populaire genezers.

  1. Dankzij de wondgenezing en antiseptische werking, voorkomt het product de vorming van ruwe littekens en littekens, waardoor herstel sneller gaat.
  2. Groundhog-vet wordt ook gebruikt als een natuurlijk cosmetisch middel, dat het verouderingsproces van de huid kan vertragen.
  3. Hoest en verkoudheid worden behandeld door het verwarmde vet van de borst, rug en voeten te wrijven, waarbij het product als een verwarmingsmiddel wordt gebruikt.
  4. Toepassing van marmelade - goede preventie van reuma, radiculitis, artritis.

Het product moet vers en van goede kwaliteit zijn, anders is het mogelijk om het lichaam te bedwelmen. Categorisch gecontra-indiceerd hapklare mensen die het verboden zijn om voedsel te eten met plantaardige vetten, evenals zwangere en zogende vrouwen. Het is onmogelijk om uit te sluiten en individuele intolerantie, een overdosis van het product wordt uitgedrukt door misselijkheid, braken en diarree.

Toepassingsmethoden

Surk-vet en zijn geneeskrachtige eigenschappen worden al lang door de samenleving erkend en het gebruik van het medicijn in cosmetica en geneeskunde vindt alleen positieve reacties. Het product kan zowel intern als extern worden ingenomen. Het is belangrijk om te onthouden dat in de soep vet alleen wordt geconsumeerd op een lege maag en een half uur voor de maaltijd.

Gebruik het product thuis en als een cosmetisch middel, het toevoegen van vet aan de crème voor verzorging. Regelmatige toepassing van deze symbiose verhoogt de elasticiteit en elasticiteit van de huid, en zorgt voor gladde rimpels.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 93 =