Sanering in de gynaecologie | actualidadypolitica.com

Sanering in de gynaecologie

sanering in de gynaecologie

In de gynaecologie wordt vaak de term 'sanatie van geslachtsorganen' gebruikt. Wat is de sanering van de geslachtsorganen? Term verwijst naar een reeks maatregelen zuivering (letterlijke vertaling) van het lichaam en het verwijderen van levensvatbaar weefsel en verbetering van het lichaam. Heel vaak in de gynaecologie kan aanpassing van genitaliën nodig - dit omvat ook prenatale sanitaire voorzieningen, het herstel van de geslachtsorganen voor de operatie, de baarmoeder na een miskraam sanitaire voorzieningen.

Wanneer sanitaire voorzieningen voor geslachtsorganen?

Sanitaire voorzieningen van het genitaal kanaal kunnen zowel preventief als therapeutisch worden uitgevoerd. Sanitaire voorzieningen met een preventief doel worden uitgevoerd:

  • aan de vooravond van de geboorte;
  • preventieve sanitaire voorzieningen worden uitgevoerd en met pessaria, die worden geplaatst voor het voorkomen van vroeggeboorte;
  • ook sanatie wordt uitgevoerd aan de vooravond van chirurgische ingrepen in de baarmoeder;
  • sanatie van de baarmoederhals wordt uitgevoerd vóór cauterisatie van erosie.

Met een therapeutisch doel wordt een sanering uitgevoerd wanneer een pathogeen wordt geïdentificeerd in het uitstrijkje, dat ontsteking van de geslachtsorganen veroorzaakt of kan veroorzaken.

Hoe een sanatie van de vagina te doen?

Om met de hygiëne van de vagina te beginnen, is het noodzakelijk om een ​​vaginaal uitstrijkje te maken en, volgens de resultaten, de juiste voorbereidingen voor te schrijven.

Het meest gebruikt voor vaginale desinfectie tabletten en kaarsen met antibiotica, antimycotica of pritivoprotozoynymi (om te gaan met de eenvoudigste). Minder vaak voor aanpassing vaginaal douchen met behulp van een antiseptische oplossing (kaliumpermanganaat protargola, hlorfilipta, dekasana) gedurende 10 dagen. Formuleringen voor vaginale aanpassing, in het bijzonder voor het herstellen van de normale microflora kan worden toegepast in de vorm van vaginale tampons.

  1. Bij bacteriële infecties worden antibacteriële en antiseptische geneesmiddelen gebruikt om de vagina te reinigen, bijvoorbeeld Geksicon, Polizinaks, Betadin.
  2. Voor sanering van de vagina met spruw sanitaire voorzieningen voor geslachtsdelengebruik kaarsen met antischimmelmiddelen - Pimafucine, Fluconazol, Livarol, Ketoconazol.
  3. Om protozoa te bestrijden, worden kaarsen gebruikt die Metronidazol, Tinidazol, Clindamycine, Klion-D, Ornidazol bevatten.
  4. Voor vaginale correctie kan worden gebruikt en geneesmiddelen die de normale microflora te herstellen en bevatten lactobacillen en bifidobacteriën - Lactobacterin en Bifidumbacterin oplossing voor vaginale swabs. Van folk remedies gebruikt bouillons daisy, calendula, in het bezit anti-inflammatoire effecten voor douchen.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: