roodharige olie is goed en slecht

Deze olie met een schattige naam wordt al heel lang in de cosmetica gebruikt. Het wordt verkregen uit de zaden van een kruidachtige plant van het geslacht Ryzhik van de koolfamilie. In Rusland is het een veel voorkomende plant die groeit in de velden, weiden, in de steppe-zones.

Het gebruik van roodharige olie in de cosmetologie is aantrekkelijk omdat het een rijke vetzuursamenstelling heeft, wat natuurlijk een gunstig effect heeft op de huid en het haar.

Nuttige eigenschappen van roodharige olie

Het gebruik van spekolie moet worden beoordeeld op basis van de samenstelling. Dus, in deze olie zit 35% linoleenzuur, wat de vernieuwing van cellen bevordert. In gevitaliseerde complexen voor huid en haar kun je vaak een meervoudig onverzadigd Omega-3-zuur vinden, dat een linoleenzuur is.

Ook in de samenstelling van rode olie is voldoende (ongeveer 20%) oliezuur enkelvoudig onverzadigd vetzuur, dat de huidskleur verbetert. Het derde vetzuur, dat in een grote hoeveelheid aanwezig is in olie - linolzuur - tot 22%.

De olie bevat ook: eicosenoid, palmitic, stearic en erucic zuren.

Voor cosmetische doeleinden is het beter om ongeraffineerde olie te gebruiken met minimale behandeling - zodat de eigenschappen beter worden bewaard. Het wordt verkregen door de zaden van de plant koud te persen en heeft een gouden kleur.

Het verschil met andere oliën in de aanwezigheid van een grote hoeveelheid vitamine F, die zeer nuttig is voor de huid en het haar, maakt ze soepel en elastisch. Stoffen die vitamine F - Omega-6 en Omega-3 betekenen, worden niet in het menselijk lichaam gesynthetiseerd en daarom worden ze onvervangbaar genoemd.

Toepassing van roodharige olie

In cosmetologie wordt roodharige olie gebruikt voor de gezichts- en lichaamshuid, evenals voor haar, wat bijdraagt ​​aan verschillende maskers. Deze olie speelt de rol van voedingsstofcomponent, dus het gebruik ervan is vooral belangrijk in de lente en de winter.

Haarolie voor haar

Gebruiksgemak camelinaolie als een component te maskeren het feit dat het heeft een lage viscositeit: de olie is veel gemakkelijker om af te wassen met shampoo dan castor of klis, ook al is het in de samenstelling nauwelijks onderdoen voor die beroemde faciliteiten van haar behandeling.

Gebruik meerdere keren per week een masker met lelieolie en eigeel om de dichtheid van het haar te herstellen: 5 el. voeg 1 eierdooier toe en meng de ingrediënten voorzichtig, breng dan het masker gedurende 30 minuten op de hoofdhuid aan.

Als de olie wordt verwarmd vóór het aanbrengen, zal dit een nog positiever effect hebben, maar in dit geval moet het haar worden bedekt met cellofaan en in een warme handdoek worden gewikkeld.

De haargroei te versnellen, meng gelijke hoeveelheden van saffraan, olijfolie en klis olie en breng het mengsel op de haarwortels, actief masseren van de hoofdhuid in een cirkelvormige beweging.

Om de elasticiteit van de lokken te vergroten, volstaat het om de olie meerdere keren per week in onverdunde vorm op je haar aan te brengen.

Als de uiteinden van het haar beginnen te worden gemalen, laat ze dan in de mandarijnolie weken voordat je naar bed gaat en laat het een nacht staan, en was je haar in de ochtend.

Rode gezichtsolie

Om de elasticiteit van huidveroudering en zelfs uit huidtoon verhogen, maak een masker op basis van camelinaolie en zure room, meng de bestanddelen in gelijke delen, en laat het mengsel op het gezicht gedurende 15 minuten.

Als er een ontsteking op het gezicht is, dan helpt dit genezende ingrediënt om ze eerder te verwijderen: neem 2 theel. saffloerolie, meng het met 3 theel. olieverf wortelolie in cosmetologiedruivenpit en voeg 1 theelepel toe. perzikolie. Het mengsel wordt aangebracht op het gehele vlak, dat eerder is gestoomd en gereinigd. Na 20 minuten worden de oliën afgewassen met een speciaal middel en dan worden de ontstoken plekken besmeurd met kamillebouillon.

Contra-indicaties voor het gebruik van roodharige olie

Lycian olie verwijst naar die oliën die geen contra-indicaties hebben, behalve individuele intolerantie (wat zeer zeldzaam is), dus het kan door iedereen zonder uitzondering worden gebruikt.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

roodharige olie is goed en slecht

Deze olie met een schattige naam wordt al heel lang in de cosmetica gebruikt. Het wordt verkregen uit de zaden van een kruidachtige plant van het geslacht Ryzhik van de koolfamilie. In Rusland is het een veel voorkomende plant die groeit in de velden, weiden, in de steppe-zones.

Het gebruik van roodharige olie in de cosmetologie is aantrekkelijk omdat het een rijke vetzuursamenstelling heeft, wat natuurlijk een gunstig effect heeft op de huid en het haar.

Nuttige eigenschappen van roodharige olie

Het gebruik van spekolie moet worden beoordeeld op basis van de samenstelling. Dus, in deze olie zit 35% linoleenzuur, wat de vernieuwing van cellen bevordert. In gevitaliseerde complexen voor huid en haar kun je vaak een meervoudig onverzadigd Omega-3-zuur vinden, dat een linoleenzuur is.

Ook in de samenstelling van rode olie is voldoende (ongeveer 20%) oliezuur enkelvoudig onverzadigd vetzuur, dat de huidskleur verbetert. Het derde vetzuur, dat in een grote hoeveelheid aanwezig is in olie - linolzuur - tot 22%.

De olie bevat ook: eicosenoid, palmitic, stearic en erucic zuren.

Voor cosmetische doeleinden is het beter om ongeraffineerde olie te gebruiken met minimale behandeling - zodat de eigenschappen beter worden bewaard. Het wordt verkregen door de zaden van de plant koud te persen en heeft een gouden kleur.

Het verschil met andere oliën in de aanwezigheid van een grote hoeveelheid vitamine F, die zeer nuttig is voor de huid en het haar, maakt ze soepel en elastisch. Stoffen die vitamine F - Omega-6 en Omega-3 betekenen, worden niet in het menselijk lichaam gesynthetiseerd en daarom worden ze onvervangbaar genoemd.

Toepassing van roodharige olie

In cosmetologie wordt roodharige olie gebruikt voor de gezichts- en lichaamshuid, evenals voor haar, wat bijdraagt ​​aan verschillende maskers. Deze olie speelt de rol van voedingsstofcomponent, dus het gebruik ervan is vooral belangrijk in de lente en de winter.

Haarolie voor haar

Gebruiksgemak camelinaolie als een component te maskeren het feit dat het heeft een lage viscositeit: de olie is veel gemakkelijker om af te wassen met shampoo dan castor of klis, ook al is het in de samenstelling nauwelijks onderdoen voor die beroemde faciliteiten van haar behandeling.

Gebruik meerdere keren per week een masker met lelieolie en eigeel om de dichtheid van het haar te herstellen: 5 el. voeg 1 eierdooier toe en meng de ingrediënten voorzichtig, breng dan het masker gedurende 30 minuten op de hoofdhuid aan.

Als de olie wordt verwarmd vóór het aanbrengen, zal dit een nog positiever effect hebben, maar in dit geval moet het haar worden bedekt met cellofaan en in een warme handdoek worden gewikkeld.

De haargroei te versnellen, meng gelijke hoeveelheden van saffraan, olijfolie en klis olie en breng het mengsel op de haarwortels, actief masseren van de hoofdhuid in een cirkelvormige beweging.

Om de elasticiteit van de lokken te vergroten, volstaat het om de olie meerdere keren per week in onverdunde vorm op je haar aan te brengen.

Als de uiteinden van het haar beginnen te worden gemalen, laat ze dan in de mandarijnolie weken voordat je naar bed gaat en laat het een nacht staan, en was je haar in de ochtend.

Rode gezichtsolie

Om de elasticiteit van huidveroudering en zelfs uit huidtoon verhogen, maak een masker op basis van camelinaolie en zure room, meng de bestanddelen in gelijke delen, en laat het mengsel op het gezicht gedurende 15 minuten.

Als er een ontsteking op het gezicht is, dan helpt dit genezende ingrediënt om ze eerder te verwijderen: neem 2 theel. saffloerolie, meng het met 3 theel. olieverf wortelolie in cosmetologiedruivenpit en voeg 1 theelepel toe. perzikolie. Het mengsel wordt aangebracht op het gehele vlak, dat eerder is gestoomd en gereinigd. Na 20 minuten worden de oliën afgewassen met een speciaal middel en dan worden de ontstoken plekken besmeurd met kamillebouillon.

Contra-indicaties voor het gebruik van roodharige olie

Lycian olie verwijst naar die oliën die geen contra-indicaties hebben, behalve individuele intolerantie (wat zeer zeldzaam is), dus het kan door iedereen zonder uitzondering worden gebruikt.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 53