pyrogenaal in de gynaecologie

Immunostimulerend agens Pyrogenal wordt gebruikt op verschillende gebieden van de medische praktijk, waaronder in de gynaecologie, dankzij de multifunctionaliteit van zijn werking.

Dit medicijn activeert de hypothalamus-hypofyse, reticulo-endotheliale en fibrinolytische systemen, beïnvloedt de centra van thermoregulatie van de hypothalamus.

Toepassing van Pyrogenal

Het medicijn wordt gebruikt in de gynaecologie in de vorm van zetpillen en een oplossing voor injecties met secundaire onvruchtbaarheid en ontstekingsprocessen in de aanhangsels van de baarmoeder; als een niet-specifieke therapie voor papillomavirus-infectie. Volgens veel vrouwen na de toepassing van Pyrogenal hadden ze al snel een langverwachte zwangerschap.

Daarnaast wordt Pyrogenal gebruikt als een middel voor pyrotherapie. Het medicijn wordt ook gebruikt om latente infecties bij vrouwen te provoceren. In dit geval, het verhogen van de lichaamstemperatuur, veroorzaakt het medicijn een exacerbatie van bestaande seksuele infecties en vergemakkelijkt het hun detectie in het bestudeerde bacteriologische materiaal. Dit is vrij gebruikelijk in de medische praktijk.

Wanneer kan Pyrogenal niet worden gebruikt?

Gebruik de remedie niet als het lichaam van de patiënt er niet adequaat op kan reageren; tijdens de periode van het dragen van het kind en het voeden van hem met moedermelk; bij acute koortsachtige omstandigheden; met een tekort aan de nieren, het hart, het hepatobiliaire systeem; verschillende auto-immuunziekten, bloedziekten.

Als er sprake is van een voorgeschiedenis van convulsiesyndroom, wordt Pyrogenal alleen gebruikt in combinatie met anticonvulsiva.

Bijwerkingen van Pyrogenal

Het medicijn vertoont zijn bijwerkingen, in de regel alleen als er een overdosis van is of als de vereisten voor het gebruik ervan worden geschonden. Bijwerkingen worden uitgedrukt in een kritische toename van de temperatuur, koude rillingen, pijn in de rug en gewrichten, braken, hoofdpijn. Deze symptomen verdwijnen meestal na 6-8 uur.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1