Oogdruppels Halazolin | actualidadypolitica.com

Oogdruppels Halazolin

oogdruppels galazolin

galazolin - neusdruppels die niet worden aanbevolen voor de ogen. Ondanks het feit dat het medicijn goedkoop is, versmalt het de bloedvaten mooi, wat leidt tot een vermindering van de nasofaryngeale obstructie. Het is voorgeschreven voor lokale en symptomatische behandeling.

Samenstelling van Halazolin

Het geneesmiddel verwijst naar de derivaten van imidazoline, waarvan het effect leidt tot een vernauwing van de arteriële bloedvaten. Als een resultaat wordt de doorgankelijkheid van de neusholtes hersteld. Het medicijn begint te werken tot een maximum van tien minuten na het aanbrengen. Het effect duurt acht tot twaalf uur. Als u de dosering correct opvolgt en het geneesmiddel niet voor andere doeleinden gebruikt, zijn er geen bijwerkingen. Daarom kan Galazolin niet in de ogen worden gedronken, hoewel velen geloven dat dit mogelijk is.

Indicaties voor gebruik

Het medicijn wordt voorgeschreven voor volwassenen en kinderen. Het wordt alleen gebruikt op het gebied van otolaryngologie (KNO). En dan alleen met ziektes die de nasopharynx beïnvloeden. Dus, galazolin is relevant als:

  • acute rhinitis, of het allergisch, bacterieel of viraal is;
  • exacerbatie van chronische rhinitis;
  • otitis middenoor;
  • sinusitis - ontsteking van de neusbijholten;
  • Eustace;
  • verschillende allergieën.

Dit medicijn wordt vaak voorgeschreven door specialisten vóór de diagnose.

Veel mensen, met behulp van Galazolin, zijn geïnteresseerd in de vraag of het in de ogen kan worden gedruppeld. Dus, het antwoord is slechts één - nee. Geneesmiddelen van deze groep zijn uitsluitend bedoeld voor lokaal gebruik in de neus. De aanwezigheid van dergelijke medicijnen in het oog leidt vaak tot een scherpe vermindering van het gezichtsvermogen. Deskundigen adviseren in dergelijke gevallen onmiddellijk te spoelen met slijmwater. Om dezelfde oogaandoeningen te behandelen, worden andere geneesmiddelen gebruikt die de bloedvaten verkleinen. Dus, de meest voorkomende van hen worden beschouwd als Vizin en Tinaf.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 82 = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: