Na een zonnedek het rode gezicht - wat te doen? | actualidadypolitica.com

Na een zonnedek het rode gezicht – wat te doen?

na het solarium rode gezicht wat te doen

Blijf in de zonnebank heeft vaak een negatief effect op de huid, vooral als we voorbijgaan aan de beschermings- en overtreffen van hun verblijf in het. Laten we eens zien wat te doen als, zelfs met het regime, dat na het looien het gezicht wordt rood. Er zijn verschillende factoren die leiden tot de erosie, die, in aanvulling op de regels negeren, onder meer kenmerken van het organisme.

Waarom is er na de zonnebank een rood gezicht?

Als u na zonnebrand roodheid van de huid hebt gevonden, is het noodzakelijk de oorzaken ervan te begrijpen. Meestal duidt dit op brandwonden. Ze verschijnen meestal met een lang verblijf in het solarium, bij afwezigheid van beschermende uitrusting.

Het rode gezicht achter het solarium is ook de oorzaak van allergieën voor ultraviolet. Naast verkleuring is de huid schilferig en jeukt. Deze reactie vindt plaats als reactie op chemicaliën in medicijnen en cosmetica.

De reden voor de blos van het gezicht na de zonnebank is ook:

  • nierziekte, lever;
  • overtreding van metabole processen;
  • problemen met de huid.

Wat moet ik doen als mijn gezicht rood wordt na een zonnestudio?

Allereerst is het belangrijk om te zorgen voor een regelmatige hydratatie van de huid. Met deze taak maskers van:

  • yoghurt;
  • yoghurt;
  • rood gezicht na een zonnebank

  • magere zure room.

Het zal de huid afkoelen en ontsteking van het komkommermasker verlichten.

U kunt het geneesmiddel gebruiken voor brandwonden met panthenol.

Effectief tegen brandwonden geconfronteerd kompres van honing en melk. Het laatste onderdeel kan worden vervangen door groene thee. Het doek wordt in dit mengsel bevochtigd en op het gezicht aangebracht.

Indien na het looien is de algemene toestand verslechterd, en de verdoving niet werkt, dan is het tijd om de dokter te bellen. Aangezien dergelijke reactie aan ultraviolette straling een symptoom van ernstige huidpathologieën dermatitis, eczeem of melanoom kan zijn, is de precieze oorzaak van roodheid bepalen kan alleen dermatoloog na het onderzoek.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: